PHILACLUB ST.LOUIS

Contactgegevens PHILACLUB ST.LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILACLUB ST.LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILACLUB ST.LOUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINSTA 1; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80862508 (+32-80862508) 80862508 (+32-80862508)

Fax (fax): +32 (11) 931-74-18 +32 (11) 931-74-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILACLUB ST.LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILACLUB ST.LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILACLUB ST.LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILACLUB ST.LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILACLUB ST.LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILACLUB ST.LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILACLUB ST.LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILACLUB ST.LOUIS
Products information PHILACLUB ST.LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04234649658
Ondernemingsnummer: 4930908203
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PHILACLUB ST.LOUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILACLUB ST.LOUIS
(Get full report from official database of BE for PHILACLUB ST.LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILACLUB ST.LOUIS
Addition kinds of activities for PHILACLUB ST.LOUIS

733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
22840301. Haakdraad | Crochet thread
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
61119904. Federale landbanken | Federal land banks
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij PHILACLUB ST.LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILACLUB ST.LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILACLUB ST.LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILACLUB ST.LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

Zoek naar antwoorden van PHILACLUB ST.LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of PHILACLUB ST.LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILACLUB ST.LOUIS. Laat een reactie achter voor PHILACLUB ST.LOUIS. PHILACLUB ST.LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILACLUB ST.LOUIS. Leave a respond for PHILACLUB ST.LOUIS. PHILACLUB ST.LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILACLUB ST.LOUIS op de google maps. Adres en contacten PHILACLUB ST.LOUIS
Location of PHILACLUB ST.LOUIS on the google maps. Address and contacts of PHILACLUB ST.LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILACLUB ST.LOUIS PHILACLUB ST.LOUIS: ERIC BLONDIAU | INT. WELDING MACHINES CONSTR. NV | GARAGE BOEYKENS FRANS | ROLAND POTS | Wijnendale Wandeling

Other related companies as PHILACLUB ST.LOUIS: ERIC BLONDIAU | INT. WELDING MACHINES CONSTR. NV | GARAGE BOEYKENS FRANS | ROLAND POTS | Wijnendale Wandeling

PHILACLUB ST.LOUIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILACLUB ST.LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234649658. Het bedrijf PHILACLUB ST.LOUIS bevindt zich op het adres: BINSTA 1; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in PHILACLUB ST.LOUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILACLUB ST.LOUIS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILACLUB ST.LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILACLUB ST.LOUIS, openstaande posities, locatie van PHILACLUB ST.LOUIS op de kaart.

PHILACLUB ST.LOUIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILACLUB ST.LOUIS, company assigned to the tax number BE04234649658. The company PHILACLUB ST.LOUIS is located at the address: BINSTA 1; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in PHILACLUB ST.LOUIS were not found.
The main activity of PHILACLUB ST.LOUIS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILACLUB ST.LOUIS is not available. You also can look at reviews of PHILACLUB ST.LOUIS, open positions, location of PHILACLUB ST.LOUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILACLUB ST.LOUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILACLUB ST.LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILACLUB ST.LOUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILACLUB ST.LOUIS, employees, financial statistics.