MODELLCLUB ST.VITH

Contactgegevens MODELLCLUB ST.VITH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODELLCLUB ST.VITH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODELLCLUB ST.VITH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRUMER STRASSE 33; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80228241 (+32-80228241) 80228241 (+32-80228241)

Fax (fax): +32 (63) 791-48-96 +32 (63) 791-48-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODELLCLUB ST.VITH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODELLCLUB ST.VITH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODELLCLUB ST.VITH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODELLCLUB ST.VITH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODELLCLUB ST.VITH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODELLCLUB ST.VITH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODELLCLUB ST.VITH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODELLCLUB ST.VITH
Products information MODELLCLUB ST.VITH

BTW identificatienummer (tax): BE08796997070
Ondernemingsnummer: 4548309326
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MODELLCLUB ST.VITH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODELLCLUB ST.VITH
(Get full report from official database of BE for MODELLCLUB ST.VITH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODELLCLUB ST.VITH
Addition kinds of activities for MODELLCLUB ST.VITH

6036. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
355906. ovens | Kilns
799701. Ijs sporten | Ice sports
20460305. fructose | Fructose
20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
82119908. Seminarie | Seminary
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij MODELLCLUB ST.VITH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODELLCLUB ST.VITH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODELLCLUB ST.VITH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODELLCLUB ST.VITH. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van MODELLCLUB ST.VITH in sociale netwerken
Look for responds of MODELLCLUB ST.VITH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODELLCLUB ST.VITH. Laat een reactie achter voor MODELLCLUB ST.VITH. MODELLCLUB ST.VITH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODELLCLUB ST.VITH. Leave a respond for MODELLCLUB ST.VITH. MODELLCLUB ST.VITH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODELLCLUB ST.VITH op de google maps. Adres en contacten MODELLCLUB ST.VITH
Location of MODELLCLUB ST.VITH on the google maps. Address and contacts of MODELLCLUB ST.VITH

Andere gerelateerde bedrijven als come MODELLCLUB ST.VITH MODELLCLUB ST.VITH: Sonck W | VVW-BRUGGE FLANDRIA | Restofrais | Stock Mox | Jery & Co

Other related companies as MODELLCLUB ST.VITH: Sonck W | VVW-BRUGGE FLANDRIA | Restofrais | Stock Mox | Jery & Co

MODELLCLUB ST.VITH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MODELLCLUB ST.VITH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08796997070. Het bedrijf MODELLCLUB ST.VITH bevindt zich op het adres: PRUMER STRASSE 33; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in MODELLCLUB ST.VITH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MODELLCLUB ST.VITH is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODELLCLUB ST.VITH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODELLCLUB ST.VITH, openstaande posities, locatie van MODELLCLUB ST.VITH op de kaart.

MODELLCLUB ST.VITH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MODELLCLUB ST.VITH, company assigned to the tax number BE08796997070. The company MODELLCLUB ST.VITH is located at the address: PRUMER STRASSE 33; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in MODELLCLUB ST.VITH were not found.
The main activity of MODELLCLUB ST.VITH is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MODELLCLUB ST.VITH is not available. You also can look at reviews of MODELLCLUB ST.VITH, open positions, location of MODELLCLUB ST.VITH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODELLCLUB ST.VITH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODELLCLUB ST.VITH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODELLCLUB ST.VITH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODELLCLUB ST.VITH, employees, financial statistics.