K.V.B.P. MECHELEN

Contactgegevens K.V.B.P. MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V.B.P. MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V.B.P. MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARENDONCKSTRAAT 6; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15200390 (+32-15200390) 15200390 (+32-15200390)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V.B.P. MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V.B.P. MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V.B.P. MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V.B.P. MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V.B.P. MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V.B.P. MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V.B.P. MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V.B.P. MECHELEN
Products information K.V.B.P. MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in K.V.B.P. MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V.B.P. MECHELEN
(Get full report from official database of BE for K.V.B.P. MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V.B.P. MECHELEN
Addition kinds of activities for K.V.B.P. MECHELEN

23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
38290406. Spanning, spanning en fout detectie / meetapparatuur | Stress, strain, and flaw detecting/measuring equipment
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij K.V.B.P. MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V.B.P. MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V.B.P. MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V.B.P. MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van K.V.B.P. MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of K.V.B.P. MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V.B.P. MECHELEN. Laat een reactie achter voor K.V.B.P. MECHELEN. K.V.B.P. MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V.B.P. MECHELEN. Leave a respond for K.V.B.P. MECHELEN. K.V.B.P. MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V.B.P. MECHELEN op de google maps. Adres en contacten K.V.B.P. MECHELEN
Location of K.V.B.P. MECHELEN on the google maps. Address and contacts of K.V.B.P. MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V.B.P. MECHELEN K.V.B.P. MECHELEN: DEWILDE-DESCHEEMAEKER | ALDI | FE. RENAUX | YVO MACKEN | ROBERT CAPPELLE

Other related companies as K.V.B.P. MECHELEN: DEWILDE-DESCHEEMAEKER | ALDI | FE. RENAUX | YVO MACKEN | ROBERT CAPPELLE

K.V.B.P. MECHELEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V.B.P. MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf K.V.B.P. MECHELEN bevindt zich op het adres: ARENDONCKSTRAAT 6; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in K.V.B.P. MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.V.B.P. MECHELEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V.B.P. MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V.B.P. MECHELEN, openstaande posities, locatie van K.V.B.P. MECHELEN op de kaart.

K.V.B.P. MECHELEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V.B.P. MECHELEN, company assigned to the tax number BE09372131347. The company K.V.B.P. MECHELEN is located at the address: ARENDONCKSTRAAT 6; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in K.V.B.P. MECHELEN were not found.
The main activity of K.V.B.P. MECHELEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V.B.P. MECHELEN is not available. You also can look at reviews of K.V.B.P. MECHELEN, open positions, location of K.V.B.P. MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V.B.P. MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V.B.P. MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V.B.P. MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V.B.P. MECHELEN, employees, financial statistics.