JUNGLE ADVENTURE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JUNGLE ADVENTURE
Private companiesReal Estate • JUNGLE ADVENTURE

Contactgegevens JUNGLE ADVENTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUNGLE ADVENTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUNGLE ADVENTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERDONK 1; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14377570 (+32-14377570) 14377570 (+32-14377570)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUNGLE ADVENTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUNGLE ADVENTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUNGLE ADVENTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUNGLE ADVENTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUNGLE ADVENTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUNGLE ADVENTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUNGLE ADVENTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUNGLE ADVENTURE
Products information JUNGLE ADVENTURE

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JUNGLE ADVENTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUNGLE ADVENTURE
(Get full report from official database of BE for JUNGLE ADVENTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUNGLE ADVENTURE
Addition kinds of activities for JUNGLE ADVENTURE

22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
50780203. Soda fontein apparatuur, gekoeld | Soda fountain equipment, refrigerated
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij JUNGLE ADVENTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUNGLE ADVENTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUNGLE ADVENTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUNGLE ADVENTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

Zoek naar antwoorden van JUNGLE ADVENTURE in sociale netwerken
Look for responds of JUNGLE ADVENTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUNGLE ADVENTURE. Laat een reactie achter voor JUNGLE ADVENTURE. JUNGLE ADVENTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUNGLE ADVENTURE. Leave a respond for JUNGLE ADVENTURE. JUNGLE ADVENTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUNGLE ADVENTURE op de google maps. Adres en contacten JUNGLE ADVENTURE
Location of JUNGLE ADVENTURE on the google maps. Address and contacts of JUNGLE ADVENTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come JUNGLE ADVENTURE JUNGLE ADVENTURE: SECUREX | VERSTRAETEN MODERNA | PORSCHE A.A.B. | TRANSPORT EXPRESS | Garden Sides

Other related companies as JUNGLE ADVENTURE: SECUREX | VERSTRAETEN MODERNA | PORSCHE A.A.B. | TRANSPORT EXPRESS | Garden Sides

JUNGLE ADVENTURE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUNGLE ADVENTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf JUNGLE ADVENTURE bevindt zich op het adres: BEVERDONK 1; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in JUNGLE ADVENTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUNGLE ADVENTURE is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUNGLE ADVENTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUNGLE ADVENTURE, openstaande posities, locatie van JUNGLE ADVENTURE op de kaart.

JUNGLE ADVENTURE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUNGLE ADVENTURE, company assigned to the tax number BE02952545166. The company JUNGLE ADVENTURE is located at the address: BEVERDONK 1; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in JUNGLE ADVENTURE were not found.
The main activity of JUNGLE ADVENTURE is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JUNGLE ADVENTURE is not available. You also can look at reviews of JUNGLE ADVENTURE, open positions, location of JUNGLE ADVENTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUNGLE ADVENTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUNGLE ADVENTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUNGLE ADVENTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUNGLE ADVENTURE, employees, financial statistics.