HERENTALSE BRIDGE CLUB

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • HERENTALSE BRIDGE CLUB
Private companiesPaper and Allied Products • HERENTALSE BRIDGE CLUB

Contactgegevens HERENTALSE BRIDGE CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERENTALSE BRIDGE CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERENTALSE BRIDGE CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADSPOORTSTRAAT 21BB; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14212200 (+32-14212200) 14212200 (+32-14212200)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERENTALSE BRIDGE CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERENTALSE BRIDGE CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERENTALSE BRIDGE CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERENTALSE BRIDGE CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERENTALSE BRIDGE CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERENTALSE BRIDGE CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERENTALSE BRIDGE CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERENTALSE BRIDGE CLUB
Products information HERENTALSE BRIDGE CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HERENTALSE BRIDGE CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERENTALSE BRIDGE CLUB
(Get full report from official database of BE for HERENTALSE BRIDGE CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERENTALSE BRIDGE CLUB
Addition kinds of activities for HERENTALSE BRIDGE CLUB

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
28190403. Kaliumverbindingen of zouten, behalve hydroxide of carbonaat | Potassium compounds or salts, except hydroxide or carbonate
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair

Werken bij HERENTALSE BRIDGE CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERENTALSE BRIDGE CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERENTALSE BRIDGE CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERENTALSE BRIDGE CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van HERENTALSE BRIDGE CLUB in sociale netwerken
Look for responds of HERENTALSE BRIDGE CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERENTALSE BRIDGE CLUB. Laat een reactie achter voor HERENTALSE BRIDGE CLUB. HERENTALSE BRIDGE CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERENTALSE BRIDGE CLUB. Leave a respond for HERENTALSE BRIDGE CLUB. HERENTALSE BRIDGE CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERENTALSE BRIDGE CLUB op de google maps. Adres en contacten HERENTALSE BRIDGE CLUB
Location of HERENTALSE BRIDGE CLUB on the google maps. Address and contacts of HERENTALSE BRIDGE CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come HERENTALSE BRIDGE CLUB HERENTALSE BRIDGE CLUB: RENARD EN MOORS NV | HUBERT LAMEIRE | I & D COIFFURE | Claude Mendel Promotion scrl | VER. ZUST. H. HART MARIA

Other related companies as HERENTALSE BRIDGE CLUB: RENARD EN MOORS NV | HUBERT LAMEIRE | I & D COIFFURE | Claude Mendel Promotion scrl | VER. ZUST. H. HART MARIA

HERENTALSE BRIDGE CLUB is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERENTALSE BRIDGE CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf HERENTALSE BRIDGE CLUB bevindt zich op het adres: STADSPOORTSTRAAT 21BB; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in HERENTALSE BRIDGE CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERENTALSE BRIDGE CLUB is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERENTALSE BRIDGE CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERENTALSE BRIDGE CLUB, openstaande posities, locatie van HERENTALSE BRIDGE CLUB op de kaart.

HERENTALSE BRIDGE CLUB is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERENTALSE BRIDGE CLUB, company assigned to the tax number BE08935424804. The company HERENTALSE BRIDGE CLUB is located at the address: STADSPOORTSTRAAT 21BB; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in HERENTALSE BRIDGE CLUB were not found.
The main activity of HERENTALSE BRIDGE CLUB is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HERENTALSE BRIDGE CLUB is not available. You also can look at reviews of HERENTALSE BRIDGE CLUB, open positions, location of HERENTALSE BRIDGE CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERENTALSE BRIDGE CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERENTALSE BRIDGE CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERENTALSE BRIDGE CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERENTALSE BRIDGE CLUB, employees, financial statistics.