B.C. PARK VILVOORDE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • B.C. PARK VILVOORDE
Private companiesTobacco Products • B.C. PARK VILVOORDE

Contactgegevens B.C. PARK VILVOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. PARK VILVOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. PARK VILVOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENTERIK 12; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22512061 (+32-22512061) 22512061 (+32-22512061)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. PARK VILVOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. PARK VILVOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. PARK VILVOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. PARK VILVOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. PARK VILVOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. PARK VILVOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. PARK VILVOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. PARK VILVOORDE
Products information B.C. PARK VILVOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in B.C. PARK VILVOORDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. PARK VILVOORDE
(Get full report from official database of BE for B.C. PARK VILVOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. PARK VILVOORDE
Addition kinds of activities for B.C. PARK VILVOORDE

395199. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
20769910. walnotenolie | Walnut oil
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies

Werken bij B.C. PARK VILVOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. PARK VILVOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. PARK VILVOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. PARK VILVOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van B.C. PARK VILVOORDE in sociale netwerken
Look for responds of B.C. PARK VILVOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. PARK VILVOORDE. Laat een reactie achter voor B.C. PARK VILVOORDE. B.C. PARK VILVOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. PARK VILVOORDE. Leave a respond for B.C. PARK VILVOORDE. B.C. PARK VILVOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. PARK VILVOORDE op de google maps. Adres en contacten B.C. PARK VILVOORDE
Location of B.C. PARK VILVOORDE on the google maps. Address and contacts of B.C. PARK VILVOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. PARK VILVOORDE B.C. PARK VILVOORDE: YVES ROCHER | CHARLIER N. | Eurowine-Millesimes | Idra BVBA | Vanili BVBA

Other related companies as B.C. PARK VILVOORDE: YVES ROCHER | CHARLIER N. | Eurowine-Millesimes | Idra BVBA | Vanili BVBA

B.C. PARK VILVOORDE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. PARK VILVOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf B.C. PARK VILVOORDE bevindt zich op het adres: LENTERIK 12; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in B.C. PARK VILVOORDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.C. PARK VILVOORDE is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. PARK VILVOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. PARK VILVOORDE, openstaande posities, locatie van B.C. PARK VILVOORDE op de kaart.

B.C. PARK VILVOORDE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. PARK VILVOORDE, company assigned to the tax number BE07882385253. The company B.C. PARK VILVOORDE is located at the address: LENTERIK 12; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in B.C. PARK VILVOORDE were not found.
The main activity of B.C. PARK VILVOORDE is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. PARK VILVOORDE is not available. You also can look at reviews of B.C. PARK VILVOORDE, open positions, location of B.C. PARK VILVOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. PARK VILVOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. PARK VILVOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. PARK VILVOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. PARK VILVOORDE, employees, financial statistics.