CDS DAMMAERTS

Contactgegevens CDS DAMMAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CDS DAMMAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CDS DAMMAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TERVAETE 11; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27351494 (+32-27351494) 27351494 (+32-27351494)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CDS DAMMAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CDS DAMMAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CDS DAMMAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CDS DAMMAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CDS DAMMAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CDS DAMMAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CDS DAMMAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CDS DAMMAERTS
Products information CDS DAMMAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CDS DAMMAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse producten Gh; Geschenken and souvenirs; Papierwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CDS DAMMAERTS
(Get full report from official database of BE for CDS DAMMAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CDS DAMMAERTS
Addition kinds of activities for CDS DAMMAERTS

20969903. Varkensvlees | Pork rinds
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
73899922. Float decoratie | Float decoration

Werken bij CDS DAMMAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CDS DAMMAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CDS DAMMAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CDS DAMMAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van CDS DAMMAERTS in sociale netwerken
Look for responds of CDS DAMMAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CDS DAMMAERTS. Laat een reactie achter voor CDS DAMMAERTS. CDS DAMMAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CDS DAMMAERTS. Leave a respond for CDS DAMMAERTS. CDS DAMMAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CDS DAMMAERTS op de google maps. Adres en contacten CDS DAMMAERTS
Location of CDS DAMMAERTS on the google maps. Address and contacts of CDS DAMMAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CDS DAMMAERTS CDS DAMMAERTS: FORTIS | FORTIS | AUTO'S BLEYS | A.M. TRAFFICS | JEAN-PIERRE DEJARDIN

Other related companies as CDS DAMMAERTS: FORTIS | FORTIS | AUTO'S BLEYS | A.M. TRAFFICS | JEAN-PIERRE DEJARDIN

CDS DAMMAERTS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CDS DAMMAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf CDS DAMMAERTS bevindt zich op het adres: RUE TERVAETE 11; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse producten Gh; Geschenken and souvenirs; Papierwaren. Producten gemaakt in CDS DAMMAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CDS DAMMAERTS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CDS DAMMAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CDS DAMMAERTS, openstaande posities, locatie van CDS DAMMAERTS op de kaart.

CDS DAMMAERTS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CDS DAMMAERTS, company assigned to the tax number BE05923797607. The company CDS DAMMAERTS is located at the address: RUE TERVAETE 11; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse producten Gh; Geschenken and souvenirs; Papierwaren. Products created in CDS DAMMAERTS were not found.
The main activity of CDS DAMMAERTS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CDS DAMMAERTS is not available. You also can look at reviews of CDS DAMMAERTS, open positions, location of CDS DAMMAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CDS DAMMAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CDS DAMMAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CDS DAMMAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CDS DAMMAERTS, employees, financial statistics.