ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV
Private companiesPrimary Metal Industries • ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV

Contactgegevens ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 115 9080 Lochristi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-55-51-89 32-93-55-51-89

Fax (fax): 32-93-55-28-71 32-93-55-28-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV
Products information ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09944793701
Ondernemingsnummer: 6921081542
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 649,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Weaving - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV

17810000. Waterboren | Water well drilling
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
28340603. Lip balms | Lip balms
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school

Werken bij ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. Leave a respond for ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV. ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV
Location of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: FORTIS | Papiercentrale | ANN KEMPENERS | Nima BVBA | FRANCOIS

Other related companies as ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV: FORTIS | Papiercentrale | ANN KEMPENERS | Nima BVBA | FRANCOIS

ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09944793701. Het bedrijf ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 115 9080 Lochristi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 649,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Weaving - machinery and equipment. Producten gemaakt in ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV op de kaart.

ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, company assigned to the tax number BE09944793701. The company ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 115 9080 Lochristi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 649,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Weaving - machinery and equipment. Products created in ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV were not found.
The main activity of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, open positions, location of ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENTS GEORGES PIETERS-VAN DE VELDE NV, employees, financial statistics.