ORIENTAL IMPORTS GIFTS

Contactgegevens ORIENTAL IMPORTS GIFTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORIENTAL IMPORTS GIFTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORIENTAL IMPORTS GIFTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONLAAN 378; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26466250 (+32-26466250) 26466250 (+32-26466250)

Fax (fax): +32 (87) 420-52-97 +32 (87) 420-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORIENTAL IMPORTS GIFTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORIENTAL IMPORTS GIFTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORIENTAL IMPORTS GIFTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORIENTAL IMPORTS GIFTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORIENTAL IMPORTS GIFTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORIENTAL IMPORTS GIFTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORIENTAL IMPORTS GIFTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORIENTAL IMPORTS GIFTS
Products information ORIENTAL IMPORTS GIFTS

BTW identificatienummer (tax): BE05535705566
Ondernemingsnummer: 8860992431
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ORIENTAL IMPORTS GIFTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORIENTAL IMPORTS GIFTS
(Get full report from official database of BE for ORIENTAL IMPORTS GIFTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORIENTAL IMPORTS GIFTS
Addition kinds of activities for ORIENTAL IMPORTS GIFTS

596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
28690201. ethyleen | Ethylene
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
76929902. solderen | Brazing
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij ORIENTAL IMPORTS GIFTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORIENTAL IMPORTS GIFTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORIENTAL IMPORTS GIFTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORIENTAL IMPORTS GIFTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van ORIENTAL IMPORTS GIFTS in sociale netwerken
Look for responds of ORIENTAL IMPORTS GIFTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORIENTAL IMPORTS GIFTS. Laat een reactie achter voor ORIENTAL IMPORTS GIFTS. ORIENTAL IMPORTS GIFTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORIENTAL IMPORTS GIFTS. Leave a respond for ORIENTAL IMPORTS GIFTS. ORIENTAL IMPORTS GIFTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORIENTAL IMPORTS GIFTS op de google maps. Adres en contacten ORIENTAL IMPORTS GIFTS
Location of ORIENTAL IMPORTS GIFTS on the google maps. Address and contacts of ORIENTAL IMPORTS GIFTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ORIENTAL IMPORTS GIFTS ORIENTAL IMPORTS GIFTS: BAKKERIJ 'T PUTJE | H & L CENTRE COMMERCIAL VILLE 2 | J.V.D. Aluminiumwerken BVBA | DE JONGHE FIETSEN | VITAMED

Other related companies as ORIENTAL IMPORTS GIFTS: BAKKERIJ 'T PUTJE | H & L CENTRE COMMERCIAL VILLE 2 | J.V.D. Aluminiumwerken BVBA | DE JONGHE FIETSEN | VITAMED

ORIENTAL IMPORTS GIFTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORIENTAL IMPORTS GIFTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535705566. Het bedrijf ORIENTAL IMPORTS GIFTS bevindt zich op het adres: KROONLAAN 378; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse producten Gh. Producten gemaakt in ORIENTAL IMPORTS GIFTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORIENTAL IMPORTS GIFTS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORIENTAL IMPORTS GIFTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORIENTAL IMPORTS GIFTS, openstaande posities, locatie van ORIENTAL IMPORTS GIFTS op de kaart.

ORIENTAL IMPORTS GIFTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORIENTAL IMPORTS GIFTS, company assigned to the tax number BE05535705566. The company ORIENTAL IMPORTS GIFTS is located at the address: KROONLAAN 378; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse producten Gh. Products created in ORIENTAL IMPORTS GIFTS were not found.
The main activity of ORIENTAL IMPORTS GIFTS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ORIENTAL IMPORTS GIFTS is not available. You also can look at reviews of ORIENTAL IMPORTS GIFTS, open positions, location of ORIENTAL IMPORTS GIFTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORIENTAL IMPORTS GIFTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORIENTAL IMPORTS GIFTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORIENTAL IMPORTS GIFTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORIENTAL IMPORTS GIFTS, employees, financial statistics.