Janssens Plastics BVBA

Contactgegevens Janssens Plastics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssens Plastics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssens Plastics BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Bredestraat 127; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 251 05 37 (+32-09 251 05 37) 09 251 05 37 (+32-09 251 05 37)

Fax (fax): 09 251 02 30 (+32-09 251 02 30) 09 251 02 30 (+32-09 251 02 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssens Plastics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssens Plastics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssens Plastics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssens Plastics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssens Plastics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssens Plastics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssens Plastics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssens Plastics BVBA
Products information Janssens Plastics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08514373779
Ondernemingsnummer: 1386169433
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Janssens Plastics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bags Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssens Plastics BVBA
(Get full report from official database of BE for Janssens Plastics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssens Plastics BVBA
Addition kinds of activities for Janssens Plastics BVBA

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
355501. Drukpersen | Printing presses
17110100. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
20990303. Vorstmixen, droog: voor koekjes, koekjes, enz. | Frosting mixes, dry: for cakes, cookies, etc.
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
51439901. Boter | Butter

Werken bij Janssens Plastics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssens Plastics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssens Plastics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssens Plastics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Janssens Plastics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Janssens Plastics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssens Plastics BVBA. Laat een reactie achter voor Janssens Plastics BVBA. Janssens Plastics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssens Plastics BVBA. Leave a respond for Janssens Plastics BVBA. Janssens Plastics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssens Plastics BVBA op de google maps. Adres en contacten Janssens Plastics BVBA
Location of Janssens Plastics BVBA on the google maps. Address and contacts of Janssens Plastics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssens Plastics BVBA Janssens Plastics BVBA: CENTEA | OPENBARE BIBLIOTHEEK | F. VAN LAER | LAHAYE | Bruco bvba

Other related companies as Janssens Plastics BVBA: CENTEA | OPENBARE BIBLIOTHEEK | F. VAN LAER | LAHAYE | Bruco bvba

Janssens Plastics BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Janssens Plastics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08514373779. Het bedrijf Janssens Plastics BVBA bevindt zich op het adres: Bredestraat 127; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bags Plastics. Producten gemaakt in Janssens Plastics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Janssens Plastics BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssens Plastics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssens Plastics BVBA, openstaande posities, locatie van Janssens Plastics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Janssens Plastics BVBA is a company, that was registered 2015 in Gent region, Belgium. Full name of company is Janssens Plastics BVBA, company assigned to the tax number BE08514373779. The company Janssens Plastics BVBA is located at the address: Bredestraat 127; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bags Plastics. Products created in Janssens Plastics BVBA were not found.
The main activity of Janssens Plastics BVBA is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssens Plastics BVBA is not available. You also can look at reviews of Janssens Plastics BVBA, open positions, location of Janssens Plastics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssens Plastics BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssens Plastics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssens Plastics BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssens Plastics BVBA, employees, financial statistics.