BONUS IMPORT GIFTS

Contactgegevens BONUS IMPORT GIFTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONUS IMPORT GIFTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONUS IMPORT GIFTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POEKELAAN 71; 8791; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56703203 (+32-56703203) 56703203 (+32-56703203)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONUS IMPORT GIFTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONUS IMPORT GIFTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONUS IMPORT GIFTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONUS IMPORT GIFTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONUS IMPORT GIFTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONUS IMPORT GIFTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONUS IMPORT GIFTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONUS IMPORT GIFTS
Products information BONUS IMPORT GIFTS

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BONUS IMPORT GIFTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONUS IMPORT GIFTS
(Get full report from official database of BE for BONUS IMPORT GIFTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONUS IMPORT GIFTS
Addition kinds of activities for BONUS IMPORT GIFTS

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
37210206. Hang glijders | Hang gliders
51310207. Netto goederen | Net goods
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
92239905. Penetentiaire, overheid | Penetentiary, government

Werken bij BONUS IMPORT GIFTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONUS IMPORT GIFTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONUS IMPORT GIFTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONUS IMPORT GIFTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

Zoek naar antwoorden van BONUS IMPORT GIFTS in sociale netwerken
Look for responds of BONUS IMPORT GIFTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONUS IMPORT GIFTS. Laat een reactie achter voor BONUS IMPORT GIFTS. BONUS IMPORT GIFTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONUS IMPORT GIFTS. Leave a respond for BONUS IMPORT GIFTS. BONUS IMPORT GIFTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONUS IMPORT GIFTS op de google maps. Adres en contacten BONUS IMPORT GIFTS
Location of BONUS IMPORT GIFTS on the google maps. Address and contacts of BONUS IMPORT GIFTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BONUS IMPORT GIFTS BONUS IMPORT GIFTS: PATRICK SOTTIAUX | De Muynck Caroline | Peflo Term | Van Varenberg Laure | COMPAGNIE IMMOBILI?RE DE SCHAERBEEK

Other related companies as BONUS IMPORT GIFTS: PATRICK SOTTIAUX | De Muynck Caroline | Peflo Term | Van Varenberg Laure | COMPAGNIE IMMOBILI?RE DE SCHAERBEEK

BONUS IMPORT GIFTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BONUS IMPORT GIFTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf BONUS IMPORT GIFTS bevindt zich op het adres: POEKELAAN 71; 8791; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse producten Gh. Producten gemaakt in BONUS IMPORT GIFTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONUS IMPORT GIFTS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONUS IMPORT GIFTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONUS IMPORT GIFTS, openstaande posities, locatie van BONUS IMPORT GIFTS op de kaart.

BONUS IMPORT GIFTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BONUS IMPORT GIFTS, company assigned to the tax number BE08388580322. The company BONUS IMPORT GIFTS is located at the address: POEKELAAN 71; 8791; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse producten Gh. Products created in BONUS IMPORT GIFTS were not found.
The main activity of BONUS IMPORT GIFTS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BONUS IMPORT GIFTS is not available. You also can look at reviews of BONUS IMPORT GIFTS, open positions, location of BONUS IMPORT GIFTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONUS IMPORT GIFTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONUS IMPORT GIFTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONUS IMPORT GIFTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONUS IMPORT GIFTS, employees, financial statistics.