Gherardyn Plastics

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Gherardyn Plastics
Private companiesLegal Services • Gherardyn Plastics

Contactgegevens Gherardyn Plastics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gherardyn Plastics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gherardyn Plastics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dronkaertstraat 434; 8930; Menen (Lauwe), België

Telefoon (phone): 056 41 25 76 (+32-056 41 25 76) 056 41 25 76 (+32-056 41 25 76)

Fax (fax): 056 41 36 29 (+32-056 41 36 29) 056 41 36 29 (+32-056 41 36 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gherardyn Plastics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gherardyn Plastics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gherardyn Plastics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gherardyn Plastics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gherardyn Plastics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gherardyn Plastics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gherardyn Plastics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gherardyn Plastics
Products information Gherardyn Plastics

BTW identificatienummer (tax): BE07187225341
Ondernemingsnummer: 9094177246
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Packing - General; Packing (Plastic)

Product categorie (product category): Bags Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gherardyn Plastics
(Get full report from official database of BE for Gherardyn Plastics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gherardyn Plastics
Addition kinds of activities for Gherardyn Plastics

20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
20799905. Olie, gedeeltelijk gehydrogeneerd: eetbaar | Oil, partially hydrogenated: edible
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
56990400. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel

Werken bij Gherardyn Plastics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gherardyn Plastics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gherardyn Plastics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gherardyn Plastics. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Gherardyn Plastics in sociale netwerken
Look for responds of Gherardyn Plastics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gherardyn Plastics. Laat een reactie achter voor Gherardyn Plastics. Gherardyn Plastics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gherardyn Plastics. Leave a respond for Gherardyn Plastics. Gherardyn Plastics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gherardyn Plastics op de google maps. Adres en contacten Gherardyn Plastics
Location of Gherardyn Plastics on the google maps. Address and contacts of Gherardyn Plastics

Andere gerelateerde bedrijven als come Gherardyn Plastics Gherardyn Plastics: A.G.R.T. Décolletage | MAISON CHAMADOU | MAISON FOU | ANNE-FR. CHAPAUX | JANIS VIERSTRAETE

Other related companies as Gherardyn Plastics: A.G.R.T. Décolletage | MAISON CHAMADOU | MAISON FOU | ANNE-FR. CHAPAUX | JANIS VIERSTRAETE

Gherardyn Plastics is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gherardyn Plastics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07187225341. Het bedrijf Gherardyn Plastics bevindt zich op het adres: Dronkaertstraat 434; 8930; Menen (Lauwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bags Plastics. Lijst met producten zijn Packing - General; Packing (Plastic).
De hoofdactiviteit van Gherardyn Plastics is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gherardyn Plastics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gherardyn Plastics, openstaande posities, locatie van Gherardyn Plastics op de kaart.

Gherardyn Plastics is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gherardyn Plastics, company assigned to the tax number BE07187225341. The company Gherardyn Plastics is located at the address: Dronkaertstraat 434; 8930; Menen (Lauwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bags Plastics. List of products are Packing - General; Packing (Plastic).
The main activity of Gherardyn Plastics is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gherardyn Plastics is not available. You also can look at reviews of Gherardyn Plastics, open positions, location of Gherardyn Plastics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gherardyn Plastics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gherardyn Plastics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gherardyn Plastics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gherardyn Plastics, employees, financial statistics.