BRUIDSWAGENS FILIEP

Contactgegevens BRUIDSWAGENS FILIEP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUIDSWAGENS FILIEP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUIDSWAGENS FILIEP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING LEOPOLDLAAN 83; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50716806 (+32-50716806) 50716806 (+32-50716806)

Fax (fax): +32 (69) 222-38-86 +32 (69) 222-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUIDSWAGENS FILIEP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUIDSWAGENS FILIEP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUIDSWAGENS FILIEP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUIDSWAGENS FILIEP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUIDSWAGENS FILIEP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUIDSWAGENS FILIEP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUIDSWAGENS FILIEP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUIDSWAGENS FILIEP
Products information BRUIDSWAGENS FILIEP

BTW identificatienummer (tax): BE06774688720
Ondernemingsnummer: 7224853515
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BRUIDSWAGENS FILIEP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUIDSWAGENS FILIEP
(Get full report from official database of BE for BRUIDSWAGENS FILIEP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUIDSWAGENS FILIEP
Addition kinds of activities for BRUIDSWAGENS FILIEP

349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
20130208. Varkensvlees, uitgehakt: Uit gekocht vlees | Pork, cured: from purchased meat
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
50120104. Vans, noncommercial | Vans, noncommercial
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership

Werken bij BRUIDSWAGENS FILIEP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUIDSWAGENS FILIEP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUIDSWAGENS FILIEP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUIDSWAGENS FILIEP. Looking for open vacancies in other companies

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BRUIDSWAGENS FILIEP in sociale netwerken
Look for responds of BRUIDSWAGENS FILIEP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUIDSWAGENS FILIEP. Laat een reactie achter voor BRUIDSWAGENS FILIEP. BRUIDSWAGENS FILIEP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUIDSWAGENS FILIEP. Leave a respond for BRUIDSWAGENS FILIEP. BRUIDSWAGENS FILIEP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUIDSWAGENS FILIEP op de google maps. Adres en contacten BRUIDSWAGENS FILIEP
Location of BRUIDSWAGENS FILIEP on the google maps. Address and contacts of BRUIDSWAGENS FILIEP

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUIDSWAGENS FILIEP BRUIDSWAGENS FILIEP: JEAN ANTHOONS | Deroose C | VANDENBUSSCHE BART | DE POST | Massart E

Other related companies as BRUIDSWAGENS FILIEP: JEAN ANTHOONS | Deroose C | VANDENBUSSCHE BART | DE POST | Massart E

BRUIDSWAGENS FILIEP is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUIDSWAGENS FILIEP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06774688720. Het bedrijf BRUIDSWAGENS FILIEP bevindt zich op het adres: KONING LEOPOLDLAAN 83; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in BRUIDSWAGENS FILIEP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUIDSWAGENS FILIEP is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUIDSWAGENS FILIEP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUIDSWAGENS FILIEP, openstaande posities, locatie van BRUIDSWAGENS FILIEP op de kaart.

BRUIDSWAGENS FILIEP is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUIDSWAGENS FILIEP, company assigned to the tax number BE06774688720. The company BRUIDSWAGENS FILIEP is located at the address: KONING LEOPOLDLAAN 83; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse persoonlijke diensten; Taxi's speciale diensten. Products created in BRUIDSWAGENS FILIEP were not found.
The main activity of BRUIDSWAGENS FILIEP is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUIDSWAGENS FILIEP is not available. You also can look at reviews of BRUIDSWAGENS FILIEP, open positions, location of BRUIDSWAGENS FILIEP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUIDSWAGENS FILIEP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUIDSWAGENS FILIEP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUIDSWAGENS FILIEP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUIDSWAGENS FILIEP, employees, financial statistics.