JEAN-PAUL BODDIN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • JEAN-PAUL BODDIN
Private companiesMiscellaneous Retail • JEAN-PAUL BODDIN

Contactgegevens JEAN-PAUL BODDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PAUL BODDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PAUL BODDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 138; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51779609 (+32-51779609) 51779609 (+32-51779609)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PAUL BODDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PAUL BODDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PAUL BODDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PAUL BODDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PAUL BODDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PAUL BODDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PAUL BODDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PAUL BODDIN
Products information JEAN-PAUL BODDIN

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEAN-PAUL BODDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse persoonlijke diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PAUL BODDIN
(Get full report from official database of BE for JEAN-PAUL BODDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PAUL BODDIN
Addition kinds of activities for JEAN-PAUL BODDIN

306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
38279907. interferometers | Interferometers
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions

Werken bij JEAN-PAUL BODDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PAUL BODDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PAUL BODDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PAUL BODDIN. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PAUL BODDIN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PAUL BODDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PAUL BODDIN. Laat een reactie achter voor JEAN-PAUL BODDIN. JEAN-PAUL BODDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PAUL BODDIN. Leave a respond for JEAN-PAUL BODDIN. JEAN-PAUL BODDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PAUL BODDIN op de google maps. Adres en contacten JEAN-PAUL BODDIN
Location of JEAN-PAUL BODDIN on the google maps. Address and contacts of JEAN-PAUL BODDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PAUL BODDIN JEAN-PAUL BODDIN: BAKKERIJ SYMUS | JACOBS VLOERBEKLEDING | ARIJS VANNIEUWENHOVE NV | EDDY WILLEMS | EUROPEAN INVESTOR SA

Other related companies as JEAN-PAUL BODDIN: BAKKERIJ SYMUS | JACOBS VLOERBEKLEDING | ARIJS VANNIEUWENHOVE NV | EDDY WILLEMS | EUROPEAN INVESTOR SA

JEAN-PAUL BODDIN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PAUL BODDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf JEAN-PAUL BODDIN bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 138; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse persoonlijke diensten. Producten gemaakt in JEAN-PAUL BODDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PAUL BODDIN is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PAUL BODDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PAUL BODDIN, openstaande posities, locatie van JEAN-PAUL BODDIN op de kaart.

JEAN-PAUL BODDIN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PAUL BODDIN, company assigned to the tax number BE03367553710. The company JEAN-PAUL BODDIN is located at the address: ROESELARESTRAAT 138; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse persoonlijke diensten. Products created in JEAN-PAUL BODDIN were not found.
The main activity of JEAN-PAUL BODDIN is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PAUL BODDIN is not available. You also can look at reviews of JEAN-PAUL BODDIN, open positions, location of JEAN-PAUL BODDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PAUL BODDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PAUL BODDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PAUL BODDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PAUL BODDIN, employees, financial statistics.