DRIEHUIZEN

Contactgegevens DRIEHUIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRIEHUIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRIEHUIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 199B3; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34578779 (+32-34578779) 34578779 (+32-34578779)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRIEHUIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRIEHUIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRIEHUIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRIEHUIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRIEHUIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRIEHUIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRIEHUIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRIEHUIZEN
Products information DRIEHUIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DRIEHUIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen; Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRIEHUIZEN
(Get full report from official database of BE for DRIEHUIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRIEHUIZEN
Addition kinds of activities for DRIEHUIZEN

399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
737200. Voorverpakte software | Prepackaged software
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
51439906. Yoghurt | Yogurt

Werken bij DRIEHUIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRIEHUIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRIEHUIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRIEHUIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van DRIEHUIZEN in sociale netwerken
Look for responds of DRIEHUIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRIEHUIZEN. Laat een reactie achter voor DRIEHUIZEN. DRIEHUIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRIEHUIZEN. Leave a respond for DRIEHUIZEN. DRIEHUIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRIEHUIZEN op de google maps. Adres en contacten DRIEHUIZEN
Location of DRIEHUIZEN on the google maps. Address and contacts of DRIEHUIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRIEHUIZEN DRIEHUIZEN: Romulus A NV | Uyttenhove G & Zn | MAISON XELLE | ELECTRONIC DESIGN | Keymolen H

Other related companies as DRIEHUIZEN: Romulus A NV | Uyttenhove G & Zn | MAISON XELLE | ELECTRONIC DESIGN | Keymolen H

DRIEHUIZEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRIEHUIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf DRIEHUIZEN bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 199B3; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen; Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in DRIEHUIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRIEHUIZEN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRIEHUIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRIEHUIZEN, openstaande posities, locatie van DRIEHUIZEN op de kaart.

DRIEHUIZEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRIEHUIZEN, company assigned to the tax number BE05163269042. The company DRIEHUIZEN is located at the address: MECHELSESTEENWEG 199B3; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen; Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in DRIEHUIZEN were not found.
The main activity of DRIEHUIZEN is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRIEHUIZEN is not available. You also can look at reviews of DRIEHUIZEN, open positions, location of DRIEHUIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRIEHUIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRIEHUIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRIEHUIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRIEHUIZEN, employees, financial statistics.