MAISON DES JEUNES

Contactgegevens MAISON DES JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DES JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DES JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MASUISTRAAT 71; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22154796 (+32-22154796) 22154796 (+32-22154796)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DES JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DES JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DES JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DES JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DES JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DES JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DES JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DES JEUNES
Products information MAISON DES JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MAISON DES JEUNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DES JEUNES
(Get full report from official database of BE for MAISON DES JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DES JEUNES
Addition kinds of activities for MAISON DES JEUNES

326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)

Werken bij MAISON DES JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DES JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DES JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DES JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

Zoek naar antwoorden van MAISON DES JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DES JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DES JEUNES. Laat een reactie achter voor MAISON DES JEUNES. MAISON DES JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DES JEUNES. Leave a respond for MAISON DES JEUNES. MAISON DES JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DES JEUNES op de google maps. Adres en contacten MAISON DES JEUNES
Location of MAISON DES JEUNES on the google maps. Address and contacts of MAISON DES JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DES JEUNES MAISON DES JEUNES: FE. SAINT VITEUX | FAVERE | Alruin (Den) | Abo-Service | Rallye (le)

Other related companies as MAISON DES JEUNES: FE. SAINT VITEUX | FAVERE | Alruin (Den) | Abo-Service | Rallye (le)

MAISON DES JEUNES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DES JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf MAISON DES JEUNES bevindt zich op het adres: MASUISTRAAT 71; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DES JEUNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DES JEUNES is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DES JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DES JEUNES, openstaande posities, locatie van MAISON DES JEUNES op de kaart.

MAISON DES JEUNES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DES JEUNES, company assigned to the tax number BE02781158447. The company MAISON DES JEUNES is located at the address: MASUISTRAAT 71; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DES JEUNES were not found.
The main activity of MAISON DES JEUNES is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DES JEUNES is not available. You also can look at reviews of MAISON DES JEUNES, open positions, location of MAISON DES JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DES JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DES JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DES JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DES JEUNES, employees, financial statistics.