MAISON ASSOC. DE JEMEPPE

Contactgegevens MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ASSOC. DE JEMEPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DES CARMES 21; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42343838 (+32-42343838) 42343838 (+32-42343838)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ASSOC. DE JEMEPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ASSOC. DE JEMEPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ASSOC. DE JEMEPPE
Products information MAISON ASSOC. DE JEMEPPE

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MAISON ASSOC. DE JEMEPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ASSOC. DE JEMEPPE
(Get full report from official database of BE for MAISON ASSOC. DE JEMEPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ASSOC. DE JEMEPPE
Addition kinds of activities for MAISON ASSOC. DE JEMEPPE

34419907. Spoorwegrekken, voor het vervoer van voertuigen: staal | Railroad car racks, for transporting vehicles: steel
35230406. Cream scheiders | Cream separators
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec

Werken bij MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

 • Mechanical Engineer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

 • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • IT programmeur C# (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

  Type: Vaste Job

  Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • European People & Talent Development Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

 • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van MAISON ASSOC. DE JEMEPPE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. Laat een reactie achter voor MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. MAISON ASSOC. DE JEMEPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. Leave a respond for MAISON ASSOC. DE JEMEPPE. MAISON ASSOC. DE JEMEPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ASSOC. DE JEMEPPE op de google maps. Adres en contacten MAISON ASSOC. DE JEMEPPE
Location of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE on the google maps. Address and contacts of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ASSOC. DE JEMEPPE MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: BEL TELECOM | D.J. ALAIN | JOHAN DREESEN | CHRIS JANSSENS | PRO CERA DENT. TECHN. GR.

Other related companies as MAISON ASSOC. DE JEMEPPE: BEL TELECOM | D.J. ALAIN | JOHAN DREESEN | CHRIS JANSSENS | PRO CERA DENT. TECHN. GR.

MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf MAISON ASSOC. DE JEMEPPE bevindt zich op het adres: QUAI DES CARMES 21; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON ASSOC. DE JEMEPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, openstaande posities, locatie van MAISON ASSOC. DE JEMEPPE op de kaart.

MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, company assigned to the tax number BE06147369384. The company MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is located at the address: QUAI DES CARMES 21; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON ASSOC. DE JEMEPPE were not found.
The main activity of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE is not available. You also can look at reviews of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, open positions, location of MAISON ASSOC. DE JEMEPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ASSOC. DE JEMEPPE, employees, financial statistics.