M.J.T. ESPACE JEUNES

Contactgegevens M.J.T. ESPACE JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J.T. ESPACE JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J.T. ESPACE JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DOUFFET 36; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43416352 (+32-43416352) 43416352 (+32-43416352)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J.T. ESPACE JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J.T. ESPACE JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J.T. ESPACE JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J.T. ESPACE JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J.T. ESPACE JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J.T. ESPACE JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J.T. ESPACE JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J.T. ESPACE JEUNES
Products information M.J.T. ESPACE JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in M.J.T. ESPACE JEUNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J.T. ESPACE JEUNES
(Get full report from official database of BE for M.J.T. ESPACE JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J.T. ESPACE JEUNES
Addition kinds of activities for M.J.T. ESPACE JEUNES

28690316. Looizuur | Tannic acid
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair

Werken bij M.J.T. ESPACE JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J.T. ESPACE JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J.T. ESPACE JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J.T. ESPACE JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

 • Kraanman (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

 • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • student bakkershulp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SK TRAITEUR

  Type: Studentenjob

  Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Vaste Job

  -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

 • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRAXION

  Type: Vaste Job

  Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van M.J.T. ESPACE JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of M.J.T. ESPACE JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J.T. ESPACE JEUNES. Laat een reactie achter voor M.J.T. ESPACE JEUNES. M.J.T. ESPACE JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J.T. ESPACE JEUNES. Leave a respond for M.J.T. ESPACE JEUNES. M.J.T. ESPACE JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J.T. ESPACE JEUNES op de google maps. Adres en contacten M.J.T. ESPACE JEUNES
Location of M.J.T. ESPACE JEUNES on the google maps. Address and contacts of M.J.T. ESPACE JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J.T. ESPACE JEUNES M.J.T. ESPACE JEUNES: COIFFURE J.P. | A.M.C.F. FLOREFFE | Verest A | HUIS RENI'S | ETCETERA

Other related companies as M.J.T. ESPACE JEUNES: COIFFURE J.P. | A.M.C.F. FLOREFFE | Verest A | HUIS RENI'S | ETCETERA

M.J.T. ESPACE JEUNES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J.T. ESPACE JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf M.J.T. ESPACE JEUNES bevindt zich op het adres: RUE DOUFFET 36; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J.T. ESPACE JEUNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J.T. ESPACE JEUNES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J.T. ESPACE JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J.T. ESPACE JEUNES, openstaande posities, locatie van M.J.T. ESPACE JEUNES op de kaart.

M.J.T. ESPACE JEUNES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J.T. ESPACE JEUNES, company assigned to the tax number BE07882385253. The company M.J.T. ESPACE JEUNES is located at the address: RUE DOUFFET 36; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J.T. ESPACE JEUNES were not found.
The main activity of M.J.T. ESPACE JEUNES is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J.T. ESPACE JEUNES is not available. You also can look at reviews of M.J.T. ESPACE JEUNES, open positions, location of M.J.T. ESPACE JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J.T. ESPACE JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J.T. ESPACE JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J.T. ESPACE JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J.T. ESPACE JEUNES, employees, financial statistics.