Verest A

Contactgegevens Verest A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verest A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verest A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 2; 9150; Kruibeke (Rupelmonde), België

Telefoon (phone): 03 774 11 89 (+32-03 774 11 89) 03 774 11 89 (+32-03 774 11 89)

Fax (fax): +32 (4) 377-23-32 +32 (4) 377-23-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verest A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verest A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verest A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verest A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verest A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verest A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verest A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verest A
Products information Verest A

BTW identificatienummer (tax): BE04083038330
Ondernemingsnummer: 3680664062
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Verest A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verest A
(Get full report from official database of BE for Verest A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verest A
Addition kinds of activities for Verest A

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
35230117. pootmachines | Transplanters
39150203. Sieraden polijsten voor de handel | Jewelry polishing for the trade
87420401. Bank- en financieel adviseur | Banking and finance consultant

Werken bij Verest A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verest A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verest A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verest A. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van Verest A in sociale netwerken
Look for responds of Verest A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verest A. Laat een reactie achter voor Verest A. Verest A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verest A. Leave a respond for Verest A. Verest A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verest A op de google maps. Adres en contacten Verest A
Location of Verest A on the google maps. Address and contacts of Verest A

Andere gerelateerde bedrijven als come Verest A Verest A: HUNKEM?LLER | Bonneterie Javanne S.P.R.L. | VISPOEL JEAN-PIERRE | WEST-MACHINES NV | P. LION

Other related companies as Verest A: HUNKEM?LLER | Bonneterie Javanne S.P.R.L. | VISPOEL JEAN-PIERRE | WEST-MACHINES NV | P. LION

Verest A is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verest A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04083038330. Het bedrijf Verest A bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 2; 9150; Kruibeke (Rupelmonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. Producten gemaakt in Verest A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verest A is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verest A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verest A, openstaande posities, locatie van Verest A op de kaart.

Verest A is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verest A, company assigned to the tax number BE04083038330. The company Verest A is located at the address: Kloosterstraat 2; 9150; Kruibeke (Rupelmonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. Products created in Verest A were not found.
The main activity of Verest A is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verest A is not available. You also can look at reviews of Verest A, open positions, location of Verest A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verest A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verest A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verest A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verest A, employees, financial statistics.