M.J. ESPACE RENCONTRE

Contactgegevens M.J. ESPACE RENCONTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. ESPACE RENCONTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. ESPACE RENCONTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUFMOULIN 1; 4820; DISON, België

Telefoon (phone): 87352175 (+32-87352175) 87352175 (+32-87352175)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. ESPACE RENCONTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. ESPACE RENCONTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. ESPACE RENCONTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. ESPACE RENCONTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. ESPACE RENCONTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. ESPACE RENCONTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. ESPACE RENCONTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. ESPACE RENCONTRE
Products information M.J. ESPACE RENCONTRE

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in M.J. ESPACE RENCONTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. ESPACE RENCONTRE
(Get full report from official database of BE for M.J. ESPACE RENCONTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. ESPACE RENCONTRE
Addition kinds of activities for M.J. ESPACE RENCONTRE

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits
50460107. Opslagapparatuur | Store equipment
56999904. Formele kleding | Formal wear
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design

Werken bij M.J. ESPACE RENCONTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. ESPACE RENCONTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. ESPACE RENCONTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. ESPACE RENCONTRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële schoonmaak (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

 • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

 • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

 • ERP Project Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

 • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: INTEC BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

 • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

Zoek naar antwoorden van M.J. ESPACE RENCONTRE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. ESPACE RENCONTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. ESPACE RENCONTRE. Laat een reactie achter voor M.J. ESPACE RENCONTRE. M.J. ESPACE RENCONTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. ESPACE RENCONTRE. Leave a respond for M.J. ESPACE RENCONTRE. M.J. ESPACE RENCONTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. ESPACE RENCONTRE op de google maps. Adres en contacten M.J. ESPACE RENCONTRE
Location of M.J. ESPACE RENCONTRE on the google maps. Address and contacts of M.J. ESPACE RENCONTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. ESPACE RENCONTRE M.J. ESPACE RENCONTRE: R?SONANCE | ELEKTROFLASH | P. MARCOUX | VISTRA | JEAN-JACQUES DUBLET

Other related companies as M.J. ESPACE RENCONTRE: R?SONANCE | ELEKTROFLASH | P. MARCOUX | VISTRA | JEAN-JACQUES DUBLET

M.J. ESPACE RENCONTRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. ESPACE RENCONTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf M.J. ESPACE RENCONTRE bevindt zich op het adres: RUE NEUFMOULIN 1; 4820; DISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. ESPACE RENCONTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. ESPACE RENCONTRE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. ESPACE RENCONTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. ESPACE RENCONTRE, openstaande posities, locatie van M.J. ESPACE RENCONTRE op de kaart.

M.J. ESPACE RENCONTRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. ESPACE RENCONTRE, company assigned to the tax number BE07931549072. The company M.J. ESPACE RENCONTRE is located at the address: RUE NEUFMOULIN 1; 4820; DISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. ESPACE RENCONTRE were not found.
The main activity of M.J. ESPACE RENCONTRE is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. ESPACE RENCONTRE is not available. You also can look at reviews of M.J. ESPACE RENCONTRE, open positions, location of M.J. ESPACE RENCONTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. ESPACE RENCONTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. ESPACE RENCONTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. ESPACE RENCONTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. ESPACE RENCONTRE, employees, financial statistics.