M.J. DU HAUT PRE

Contactgegevens M.J. DU HAUT PRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. DU HAUT PRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. DU HAUT PRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REN? DELBROUCK 5; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43373636 (+32-43373636) 43373636 (+32-43373636)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. DU HAUT PRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. DU HAUT PRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. DU HAUT PRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. DU HAUT PRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. DU HAUT PRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. DU HAUT PRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. DU HAUT PRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. DU HAUT PRE
Products information M.J. DU HAUT PRE

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in M.J. DU HAUT PRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. DU HAUT PRE
(Get full report from official database of BE for M.J. DU HAUT PRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. DU HAUT PRE
Addition kinds of activities for M.J. DU HAUT PRE

075201. Dierenteelt | Animal breeding services
287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
52310100. Glas | Glass
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching

Werken bij M.J. DU HAUT PRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. DU HAUT PRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. DU HAUT PRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. DU HAUT PRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

 • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

 • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

 • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

  Regio: HERSEAUX

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Studentenjob

  Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

 • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

 • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

 • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Leercontract

  Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van M.J. DU HAUT PRE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. DU HAUT PRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. DU HAUT PRE. Laat een reactie achter voor M.J. DU HAUT PRE. M.J. DU HAUT PRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. DU HAUT PRE. Leave a respond for M.J. DU HAUT PRE. M.J. DU HAUT PRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. DU HAUT PRE op de google maps. Adres en contacten M.J. DU HAUT PRE
Location of M.J. DU HAUT PRE on the google maps. Address and contacts of M.J. DU HAUT PRE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. DU HAUT PRE M.J. DU HAUT PRE: FLZEOLINE SA | Scheerens D | DUKTRAD INTERNATIONAL | ZAKENKANTOOR LEROI | Velazquez Paranormal Company Coaching

Other related companies as M.J. DU HAUT PRE: FLZEOLINE SA | Scheerens D | DUKTRAD INTERNATIONAL | ZAKENKANTOOR LEROI | Velazquez Paranormal Company Coaching

M.J. DU HAUT PRE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. DU HAUT PRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf M.J. DU HAUT PRE bevindt zich op het adres: RUE REN? DELBROUCK 5; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. DU HAUT PRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. DU HAUT PRE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. DU HAUT PRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. DU HAUT PRE, openstaande posities, locatie van M.J. DU HAUT PRE op de kaart.

M.J. DU HAUT PRE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. DU HAUT PRE, company assigned to the tax number BE08887908935. The company M.J. DU HAUT PRE is located at the address: RUE REN? DELBROUCK 5; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. DU HAUT PRE were not found.
The main activity of M.J. DU HAUT PRE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. DU HAUT PRE is not available. You also can look at reviews of M.J. DU HAUT PRE, open positions, location of M.J. DU HAUT PRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. DU HAUT PRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. DU HAUT PRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. DU HAUT PRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. DU HAUT PRE, employees, financial statistics.