DUKTRAD INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • DUKTRAD INTERNATIONAL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • DUKTRAD INTERNATIONAL

Contactgegevens DUKTRAD INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUKTRAD INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUKTRAD INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTENLAAN 32; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16401711 (+32-16401711) 16401711 (+32-16401711)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUKTRAD INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUKTRAD INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUKTRAD INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUKTRAD INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUKTRAD INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUKTRAD INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUKTRAD INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUKTRAD INTERNATIONAL
Products information DUKTRAD INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Quincailleries. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUKTRAD INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for DUKTRAD INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUKTRAD INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for DUKTRAD INTERNATIONAL

514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)

Werken bij DUKTRAD INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUKTRAD INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUKTRAD INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUKTRAD INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van DUKTRAD INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of DUKTRAD INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUKTRAD INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor DUKTRAD INTERNATIONAL. DUKTRAD INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUKTRAD INTERNATIONAL. Leave a respond for DUKTRAD INTERNATIONAL. DUKTRAD INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUKTRAD INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten DUKTRAD INTERNATIONAL
Location of DUKTRAD INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of DUKTRAD INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUKTRAD INTERNATIONAL DUKTRAD INTERNATIONAL: MONDIAL CLOISONS | R. OTTEN | CHRISCHILLES G | MARTENS LUK | Istec International

Other related companies as DUKTRAD INTERNATIONAL: MONDIAL CLOISONS | R. OTTEN | CHRISCHILLES G | MARTENS LUK | Istec International

DUKTRAD INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUKTRAD INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf DUKTRAD INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: AMBACHTENLAAN 32; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quincailleries. Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van DUKTRAD INTERNATIONAL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUKTRAD INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUKTRAD INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van DUKTRAD INTERNATIONAL op de kaart.

DUKTRAD INTERNATIONAL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUKTRAD INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE09582519531. The company DUKTRAD INTERNATIONAL is located at the address: AMBACHTENLAAN 32; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quincailleries. Bois Gr. List of products are Produits: Bois..
The main activity of DUKTRAD INTERNATIONAL is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUKTRAD INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of DUKTRAD INTERNATIONAL, open positions, location of DUKTRAD INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUKTRAD INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUKTRAD INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUKTRAD INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUKTRAD INTERNATIONAL, employees, financial statistics.