M.J. CAJ-MIR

Contactgegevens M.J. CAJ-MIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. CAJ-MIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. CAJ-MIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES BONAVENTURE 8; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65778629 (+32-65778629) 65778629 (+32-65778629)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. CAJ-MIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. CAJ-MIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. CAJ-MIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. CAJ-MIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. CAJ-MIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. CAJ-MIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. CAJ-MIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. CAJ-MIR
Products information M.J. CAJ-MIR

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in M.J. CAJ-MIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. CAJ-MIR
(Get full report from official database of BE for M.J. CAJ-MIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. CAJ-MIR
Addition kinds of activities for M.J. CAJ-MIR

262102. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
38410405. Bevestigingsapparatuur, inwendig | Fixation appliances, internal
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service

Werken bij M.J. CAJ-MIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. CAJ-MIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. CAJ-MIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. CAJ-MIR. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

 • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

 • Audit senior (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

 • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van M.J. CAJ-MIR in sociale netwerken
Look for responds of M.J. CAJ-MIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. CAJ-MIR. Laat een reactie achter voor M.J. CAJ-MIR. M.J. CAJ-MIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. CAJ-MIR. Leave a respond for M.J. CAJ-MIR. M.J. CAJ-MIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. CAJ-MIR op de google maps. Adres en contacten M.J. CAJ-MIR
Location of M.J. CAJ-MIR on the google maps. Address and contacts of M.J. CAJ-MIR

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. CAJ-MIR M.J. CAJ-MIR: Huyvaert C | Westvlaamse Badmintonfederatie VZW | Dewitte F | JOZEF COPPENS | CENTRE DE LA MARIONNETTE

Other related companies as M.J. CAJ-MIR: Huyvaert C | Westvlaamse Badmintonfederatie VZW | Dewitte F | JOZEF COPPENS | CENTRE DE LA MARIONNETTE

M.J. CAJ-MIR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. CAJ-MIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf M.J. CAJ-MIR bevindt zich op het adres: RUE JULES BONAVENTURE 8; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. CAJ-MIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. CAJ-MIR is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. CAJ-MIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. CAJ-MIR, openstaande posities, locatie van M.J. CAJ-MIR op de kaart.

M.J. CAJ-MIR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. CAJ-MIR, company assigned to the tax number BE01020324707. The company M.J. CAJ-MIR is located at the address: RUE JULES BONAVENTURE 8; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. CAJ-MIR were not found.
The main activity of M.J. CAJ-MIR is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. CAJ-MIR is not available. You also can look at reviews of M.J. CAJ-MIR, open positions, location of M.J. CAJ-MIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. CAJ-MIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. CAJ-MIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. CAJ-MIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. CAJ-MIR, employees, financial statistics.