Westvlaamse Badmintonfederatie VZW

Contactgegevens Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Westvlaamse Badmintonfederatie VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Babbaertstraat 41; 8310; Brugge (Sint-Kruis), België

Telefoon (phone): 050 36 20 86 (+32-050 36 20 86) 050 36 20 86 (+32-050 36 20 86)

Fax (fax): +32 (83) 940-57-99 +32 (83) 940-57-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Westvlaamse Badmintonfederatie VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Westvlaamse Badmintonfederatie VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Westvlaamse Badmintonfederatie VZW
Products information Westvlaamse Badmintonfederatie VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01741851806
Ondernemingsnummer: 5439575195
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Westvlaamse Badmintonfederatie VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Westvlaamse Badmintonfederatie VZW
(Get full report from official database of BE for Westvlaamse Badmintonfederatie VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Westvlaamse Badmintonfederatie VZW
Addition kinds of activities for Westvlaamse Badmintonfederatie VZW

5912. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
36999913. Waveguide drukapparatuur | Waveguide pressurization equipment
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
63219905. Herverzekeringsmaatschappijen, ongevallen en gezondheid | Reinsurance carriers, accident and health

Werken bij Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van Westvlaamse Badmintonfederatie VZW in sociale netwerken
Look for responds of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Laat een reactie achter voor Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Westvlaamse Badmintonfederatie VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Leave a respond for Westvlaamse Badmintonfederatie VZW. Westvlaamse Badmintonfederatie VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Westvlaamse Badmintonfederatie VZW op de google maps. Adres en contacten Westvlaamse Badmintonfederatie VZW
Location of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW on the google maps. Address and contacts of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Westvlaamse Badmintonfederatie VZW Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: MAXI-TOYS | Vee & Varkenshandel Gielen NV | Van Raemdonck F | GORIS | MARC VAN HEES

Other related companies as Westvlaamse Badmintonfederatie VZW: MAXI-TOYS | Vee & Varkenshandel Gielen NV | Van Raemdonck F | GORIS | MARC VAN HEES

Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01741851806. Het bedrijf Westvlaamse Badmintonfederatie VZW bevindt zich op het adres: Babbaertstraat 41; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Westvlaamse Badmintonfederatie VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, openstaande posities, locatie van Westvlaamse Badmintonfederatie VZW op de kaart.

Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, company assigned to the tax number BE01741851806. The company Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is located at the address: Babbaertstraat 41; 8310; Brugge (Sint-Kruis). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports federations. Products created in Westvlaamse Badmintonfederatie VZW were not found.
The main activity of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW is not available. You also can look at reviews of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, open positions, location of Westvlaamse Badmintonfederatie VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Westvlaamse Badmintonfederatie VZW, employees, financial statistics.