LE RELAIS VERLAINE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LE RELAIS VERLAINE
Private companiesDepository Institutions • LE RELAIS VERLAINE

Contactgegevens LE RELAIS VERLAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE RELAIS VERLAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE RELAIS VERLAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GENDARMERIE 25; 5670; VIROINVAL, België

Telefoon (phone): 60399148 (+32-60399148) 60399148 (+32-60399148)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE RELAIS VERLAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE RELAIS VERLAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE RELAIS VERLAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE RELAIS VERLAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE RELAIS VERLAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE RELAIS VERLAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE RELAIS VERLAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE RELAIS VERLAINE
Products information LE RELAIS VERLAINE

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LE RELAIS VERLAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE RELAIS VERLAINE
(Get full report from official database of BE for LE RELAIS VERLAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE RELAIS VERLAINE
Addition kinds of activities for LE RELAIS VERLAINE

147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist

Werken bij LE RELAIS VERLAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE RELAIS VERLAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE RELAIS VERLAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE RELAIS VERLAINE. Looking for open vacancies in other companies

 • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

 • Onderhoudstechnieker (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

 • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

 • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Student vertaler/tolk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMA NV

  Type: Vaste Job

  Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

 • Stapelaar (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: IBW

  Type: Werfreserve

  Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

 • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van LE RELAIS VERLAINE in sociale netwerken
Look for responds of LE RELAIS VERLAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE RELAIS VERLAINE. Laat een reactie achter voor LE RELAIS VERLAINE. LE RELAIS VERLAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE RELAIS VERLAINE. Leave a respond for LE RELAIS VERLAINE. LE RELAIS VERLAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE RELAIS VERLAINE op de google maps. Adres en contacten LE RELAIS VERLAINE
Location of LE RELAIS VERLAINE on the google maps. Address and contacts of LE RELAIS VERLAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE RELAIS VERLAINE LE RELAIS VERLAINE: FA. DRUIVENTROS | VOLKORENBAKKERIJ DE TROG | ALDEGONDE EVENS | TRADIT ENERGIE NV | ALPHA 2000

Other related companies as LE RELAIS VERLAINE: FA. DRUIVENTROS | VOLKORENBAKKERIJ DE TROG | ALDEGONDE EVENS | TRADIT ENERGIE NV | ALPHA 2000

LE RELAIS VERLAINE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE RELAIS VERLAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf LE RELAIS VERLAINE bevindt zich op het adres: RUE DE LA GENDARMERIE 25; 5670; VIROINVAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in LE RELAIS VERLAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE RELAIS VERLAINE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE RELAIS VERLAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE RELAIS VERLAINE, openstaande posities, locatie van LE RELAIS VERLAINE op de kaart.

LE RELAIS VERLAINE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE RELAIS VERLAINE, company assigned to the tax number BE06448394775. The company LE RELAIS VERLAINE is located at the address: RUE DE LA GENDARMERIE 25; 5670; VIROINVAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in LE RELAIS VERLAINE were not found.
The main activity of LE RELAIS VERLAINE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE RELAIS VERLAINE is not available. You also can look at reviews of LE RELAIS VERLAINE, open positions, location of LE RELAIS VERLAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE RELAIS VERLAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE RELAIS VERLAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE RELAIS VERLAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE RELAIS VERLAINE, employees, financial statistics.