ALPHA 2000

Contactgegevens ALPHA 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 316; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56359560 (+32-56359560) 56359560 (+32-56359560)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA 2000
Products information ALPHA 2000

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA 2000
(Get full report from official database of BE for ALPHA 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA 2000
Addition kinds of activities for ALPHA 2000

201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij ALPHA 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van ALPHA 2000 in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA 2000. Laat een reactie achter voor ALPHA 2000. ALPHA 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA 2000. Leave a respond for ALPHA 2000. ALPHA 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA 2000 op de google maps. Adres en contacten ALPHA 2000
Location of ALPHA 2000 on the google maps. Address and contacts of ALPHA 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA 2000 ALPHA 2000: DOMINIQUE DAYE | PIERRE TIQUET | Bellfort M | De Pianofabriek Kulturencentrum | JEAN-MARIE HORRION

Other related companies as ALPHA 2000: DOMINIQUE DAYE | PIERRE TIQUET | Bellfort M | De Pianofabriek Kulturencentrum | JEAN-MARIE HORRION

ALPHA 2000 is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf ALPHA 2000 bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 316; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van ALPHA 2000 is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA 2000, openstaande posities, locatie van ALPHA 2000 op de kaart.

ALPHA 2000 is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHA 2000, company assigned to the tax number BE02460906982. The company ALPHA 2000 is located at the address: MEENSESTEENWEG 316; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of ALPHA 2000 is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA 2000 is not available. You also can look at reviews of ALPHA 2000, open positions, location of ALPHA 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA 2000, employees, financial statistics.