LE CENTRE NERVEUX

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LE CENTRE NERVEUX
Private companiesEducational Services • LE CENTRE NERVEUX

Contactgegevens LE CENTRE NERVEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CENTRE NERVEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CENTRE NERVEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRANQUENIES 8; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10402560 (+32-10402560) 10402560 (+32-10402560)

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CENTRE NERVEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CENTRE NERVEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CENTRE NERVEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CENTRE NERVEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CENTRE NERVEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CENTRE NERVEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CENTRE NERVEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CENTRE NERVEUX
Products information LE CENTRE NERVEUX

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LE CENTRE NERVEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CENTRE NERVEUX
(Get full report from official database of BE for LE CENTRE NERVEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CENTRE NERVEUX
Addition kinds of activities for LE CENTRE NERVEUX

17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
20460303. dextrine | Dextrine
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
50230302. gordijnen | Draperies
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij LE CENTRE NERVEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CENTRE NERVEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CENTRE NERVEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CENTRE NERVEUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Office Assistent HR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO ART

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

 • Kapper M/V (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

 • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • HR consultant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Machinebediener (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

 • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

 • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TAXI MARC

  Type: Studentenjob

  Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

 • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

 • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: DIBO

  Type: Vaste Job

  DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

 • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van LE CENTRE NERVEUX in sociale netwerken
Look for responds of LE CENTRE NERVEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CENTRE NERVEUX. Laat een reactie achter voor LE CENTRE NERVEUX. LE CENTRE NERVEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CENTRE NERVEUX. Leave a respond for LE CENTRE NERVEUX. LE CENTRE NERVEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CENTRE NERVEUX op de google maps. Adres en contacten LE CENTRE NERVEUX
Location of LE CENTRE NERVEUX on the google maps. Address and contacts of LE CENTRE NERVEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CENTRE NERVEUX LE CENTRE NERVEUX: FRANCE F | CARROSSERIE MODERNE | PATRICK RAMAEKERS | Maes Olivier | PATRICK HELLEM

Other related companies as LE CENTRE NERVEUX: FRANCE F | CARROSSERIE MODERNE | PATRICK RAMAEKERS | Maes Olivier | PATRICK HELLEM

LE CENTRE NERVEUX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CENTRE NERVEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf LE CENTRE NERVEUX bevindt zich op het adres: RUE DE FRANQUENIES 8; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in LE CENTRE NERVEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CENTRE NERVEUX is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CENTRE NERVEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CENTRE NERVEUX, openstaande posities, locatie van LE CENTRE NERVEUX op de kaart.

LE CENTRE NERVEUX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CENTRE NERVEUX, company assigned to the tax number BE06761230468. The company LE CENTRE NERVEUX is located at the address: RUE DE FRANQUENIES 8; 1341; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in LE CENTRE NERVEUX were not found.
The main activity of LE CENTRE NERVEUX is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CENTRE NERVEUX is not available. You also can look at reviews of LE CENTRE NERVEUX, open positions, location of LE CENTRE NERVEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CENTRE NERVEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CENTRE NERVEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CENTRE NERVEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CENTRE NERVEUX, employees, financial statistics.