LA PLATE FORME

Contactgegevens LA PLATE FORME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA PLATE FORME: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA PLATE FORME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR CORNEZ 52; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65661347 (+32-65661347) 65661347 (+32-65661347)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA PLATE FORME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA PLATE FORME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA PLATE FORME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA PLATE FORME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA PLATE FORME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA PLATE FORME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA PLATE FORME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA PLATE FORME
Products information LA PLATE FORME

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LA PLATE FORME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA PLATE FORME
(Get full report from official database of BE for LA PLATE FORME)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA PLATE FORME
Addition kinds of activities for LA PLATE FORME

208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.

Werken bij LA PLATE FORME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA PLATE FORME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA PLATE FORME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA PLATE FORME. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Profileerder (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

 • Assistent projectmanager (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

 • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

 • Residentieel Elektricien (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

 • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

 • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

Zoek naar antwoorden van LA PLATE FORME in sociale netwerken
Look for responds of LA PLATE FORME in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA PLATE FORME. Laat een reactie achter voor LA PLATE FORME. LA PLATE FORME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA PLATE FORME. Leave a respond for LA PLATE FORME. LA PLATE FORME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA PLATE FORME op de google maps. Adres en contacten LA PLATE FORME
Location of LA PLATE FORME on the google maps. Address and contacts of LA PLATE FORME

Andere gerelateerde bedrijven als come LA PLATE FORME LA PLATE FORME: Verbeke F | BOUCHERIE A LA FERME | Demeure de Lespaul F | F.C. GROEP WESTINFORM | KARINE VAN MEIRVENNE

Other related companies as LA PLATE FORME: Verbeke F | BOUCHERIE A LA FERME | Demeure de Lespaul F | F.C. GROEP WESTINFORM | KARINE VAN MEIRVENNE

LA PLATE FORME is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA PLATE FORME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf LA PLATE FORME bevindt zich op het adres: RUE VICTOR CORNEZ 52; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in LA PLATE FORME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA PLATE FORME is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA PLATE FORME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA PLATE FORME, openstaande posities, locatie van LA PLATE FORME op de kaart.

LA PLATE FORME is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA PLATE FORME, company assigned to the tax number BE04572204589. The company LA PLATE FORME is located at the address: RUE VICTOR CORNEZ 52; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in LA PLATE FORME were not found.
The main activity of LA PLATE FORME is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA PLATE FORME is not available. You also can look at reviews of LA PLATE FORME, open positions, location of LA PLATE FORME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA PLATE FORME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA PLATE FORME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA PLATE FORME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA PLATE FORME, employees, financial statistics.