KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN

Particuliere bedrijvenZware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers • KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN
Private companiesHeavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors • KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN

Contactgegevens KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAXE-COBOURG 38; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22183222 (+32-22183222) 22183222 (+32-22183222)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN
Products information KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN
(Get full report from official database of BE for KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN
Addition kinds of activities for KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

 • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

  Type: Vaste Job

  Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

 • HR Officer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • Shop Manager (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

 • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN in sociale netwerken
Look for responds of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. Laat een reactie achter voor KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. Leave a respond for KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN. KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN op de google maps. Adres en contacten KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN
Location of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN on the google maps. Address and contacts of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: TRAVAUX DE MOUSCRON SA | Madoux | CENTEA | E5 MODE | D.I.E.T.

Other related companies as KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN: TRAVAUX DE MOUSCRON SA | Madoux | CENTEA | E5 MODE | D.I.E.T.

KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN bevindt zich op het adres: RUE SAXE-COBOURG 38; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, openstaande posities, locatie van KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN op de kaart.

KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, company assigned to the tax number BE06585174560. The company KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is located at the address: RUE SAXE-COBOURG 38; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN were not found.
The main activity of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN is not available. You also can look at reviews of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, open positions, location of KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. FEDER. VAN DE VERENIG. VAN DE DOVEN, employees, financial statistics.