JONGERENGEMEENSCHAPPEN

Contactgegevens JONGERENGEMEENSCHAPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONGERENGEMEENSCHAPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONGERENGEMEENSCHAPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIPDORP 30; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32319017 32319017

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONGERENGEMEENSCHAPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONGERENGEMEENSCHAPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONGERENGEMEENSCHAPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONGERENGEMEENSCHAPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONGERENGEMEENSCHAPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONGERENGEMEENSCHAPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONGERENGEMEENSCHAPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONGERENGEMEENSCHAPPEN
Products information JONGERENGEMEENSCHAPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JONGERENGEMEENSCHAPPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONGERENGEMEENSCHAPPEN
(Get full report from official database of BE for JONGERENGEMEENSCHAPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONGERENGEMEENSCHAPPEN
Addition kinds of activities for JONGERENGEMEENSCHAPPEN

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
329600. Minerale wol | Mineral wool
594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
30890207. Bekers, kunststoffen, behalve schuim | Cups, plastics, except foam
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
78199901. Geluidseffecten en muziekproductie, film | Sound effects and music production, motion picture
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij JONGERENGEMEENSCHAPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONGERENGEMEENSCHAPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONGERENGEMEENSCHAPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONGERENGEMEENSCHAPPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

 • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

 • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

 • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van JONGERENGEMEENSCHAPPEN in sociale netwerken
Look for responds of JONGERENGEMEENSCHAPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONGERENGEMEENSCHAPPEN. Laat een reactie achter voor JONGERENGEMEENSCHAPPEN. JONGERENGEMEENSCHAPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONGERENGEMEENSCHAPPEN. Leave a respond for JONGERENGEMEENSCHAPPEN. JONGERENGEMEENSCHAPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONGERENGEMEENSCHAPPEN op de google maps. Adres en contacten JONGERENGEMEENSCHAPPEN
Location of JONGERENGEMEENSCHAPPEN on the google maps. Address and contacts of JONGERENGEMEENSCHAPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JONGERENGEMEENSCHAPPEN JONGERENGEMEENSCHAPPEN: MAISON JEUNES C?T? JARDIN | COIFFURE PETRA | Ki | Gijmacon Aluminium Constructies | Leeuws Fotografie

Other related companies as JONGERENGEMEENSCHAPPEN: MAISON JEUNES C?T? JARDIN | COIFFURE PETRA | Ki | Gijmacon Aluminium Constructies | Leeuws Fotografie

JONGERENGEMEENSCHAPPEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONGERENGEMEENSCHAPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf JONGERENGEMEENSCHAPPEN bevindt zich op het adres: KIPDORP 30; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONGERENGEMEENSCHAPPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONGERENGEMEENSCHAPPEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONGERENGEMEENSCHAPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONGERENGEMEENSCHAPPEN, openstaande posities, locatie van JONGERENGEMEENSCHAPPEN op de kaart.

JONGERENGEMEENSCHAPPEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONGERENGEMEENSCHAPPEN, company assigned to the tax number BE09294403076. The company JONGERENGEMEENSCHAPPEN is located at the address: KIPDORP 30; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONGERENGEMEENSCHAPPEN were not found.
The main activity of JONGERENGEMEENSCHAPPEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JONGERENGEMEENSCHAPPEN is not available. You also can look at reviews of JONGERENGEMEENSCHAPPEN, open positions, location of JONGERENGEMEENSCHAPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONGERENGEMEENSCHAPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONGERENGEMEENSCHAPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONGERENGEMEENSCHAPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONGERENGEMEENSCHAPPEN, employees, financial statistics.