JONGEREN AAN BOD

Contactgegevens JONGEREN AAN BOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONGEREN AAN BOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONGEREN AAN BOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAZERNESTRAAT 68; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25133393 (+32-25133393) 25133393 (+32-25133393)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONGEREN AAN BOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONGEREN AAN BOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONGEREN AAN BOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONGEREN AAN BOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONGEREN AAN BOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONGEREN AAN BOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONGEREN AAN BOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONGEREN AAN BOD
Products information JONGEREN AAN BOD

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JONGEREN AAN BOD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONGEREN AAN BOD
(Get full report from official database of BE for JONGEREN AAN BOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONGEREN AAN BOD
Addition kinds of activities for JONGEREN AAN BOD

201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing
32310401. Isolatieglas: gemaakt van aangekochte glas | Insulating glass: made from purchased glass
95120400. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government

Werken bij JONGEREN AAN BOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONGEREN AAN BOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONGEREN AAN BOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONGEREN AAN BOD. Looking for open vacancies in other companies

 • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

 • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

 • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

 • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

 • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

Zoek naar antwoorden van JONGEREN AAN BOD in sociale netwerken
Look for responds of JONGEREN AAN BOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONGEREN AAN BOD. Laat een reactie achter voor JONGEREN AAN BOD. JONGEREN AAN BOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONGEREN AAN BOD. Leave a respond for JONGEREN AAN BOD. JONGEREN AAN BOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONGEREN AAN BOD op de google maps. Adres en contacten JONGEREN AAN BOD
Location of JONGEREN AAN BOD on the google maps. Address and contacts of JONGEREN AAN BOD

Andere gerelateerde bedrijven als come JONGEREN AAN BOD JONGEREN AAN BOD: BODY FACTORY | BODICE | TRIADE | De Beurs | POLICE F?D?RALE

Other related companies as JONGEREN AAN BOD: BODY FACTORY | BODICE | TRIADE | De Beurs | POLICE F?D?RALE

JONGEREN AAN BOD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONGEREN AAN BOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf JONGEREN AAN BOD bevindt zich op het adres: KAZERNESTRAAT 68; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONGEREN AAN BOD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONGEREN AAN BOD is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONGEREN AAN BOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONGEREN AAN BOD, openstaande posities, locatie van JONGEREN AAN BOD op de kaart.

JONGEREN AAN BOD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONGEREN AAN BOD, company assigned to the tax number BE01266967773. The company JONGEREN AAN BOD is located at the address: KAZERNESTRAAT 68; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONGEREN AAN BOD were not found.
The main activity of JONGEREN AAN BOD is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JONGEREN AAN BOD is not available. You also can look at reviews of JONGEREN AAN BOD, open positions, location of JONGEREN AAN BOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONGEREN AAN BOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONGEREN AAN BOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONGEREN AAN BOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONGEREN AAN BOD, employees, financial statistics.