JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS

Contactgegevens JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGEN 34; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14679917 (+32-14679917) 14679917 (+32-14679917)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS
Products information JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS
(Get full report from official database of BE for JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS
Addition kinds of activities for JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS

808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
22529900. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
63310100. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec

Werken bij JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Studentenjob

  Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

 • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: All Round

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

 • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

 • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

 • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

 • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS in sociale netwerken
Look for responds of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. Laat een reactie achter voor JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. Leave a respond for JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS. JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS op de google maps. Adres en contacten JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS
Location of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS on the google maps. Address and contacts of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS

Andere gerelateerde bedrijven als come JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: FLLUC PAUWELS NV | Batmania SPRL | ASLK-CGER Bank | ASTRA X NV | V.C. ATH. ROYAL E. SOLVAY

Other related companies as JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS: FLLUC PAUWELS NV | Batmania SPRL | ASLK-CGER Bank | ASTRA X NV | V.C. ATH. ROYAL E. SOLVAY

JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS bevindt zich op het adres: BERGEN 34; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, openstaande posities, locatie van JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS op de kaart.

JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, company assigned to the tax number BE06707672119. The company JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is located at the address: BERGEN 34; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS were not found.
The main activity of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS is not available. You also can look at reviews of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, open positions, location of JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONGENSCHIRO SINT-HUBERTUS, employees, financial statistics.