JONG SOCIALISTEN

Contactgegevens JONG SOCIALISTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONG SOCIALISTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONG SOCIALISTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEERTSTRAAT 13; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 52342198 (+32-52342198) 52342198 (+32-52342198)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONG SOCIALISTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONG SOCIALISTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONG SOCIALISTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONG SOCIALISTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONG SOCIALISTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONG SOCIALISTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONG SOCIALISTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONG SOCIALISTEN
Products information JONG SOCIALISTEN

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JONG SOCIALISTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONG SOCIALISTEN
(Get full report from official database of BE for JONG SOCIALISTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONG SOCIALISTEN
Addition kinds of activities for JONG SOCIALISTEN

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
20240301. Fruit pops, bevroren | Fruit pops, frozen
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
28249913. Saran vezels | Saran fibers
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation

Werken bij JONG SOCIALISTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONG SOCIALISTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONG SOCIALISTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONG SOCIALISTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van JONG SOCIALISTEN in sociale netwerken
Look for responds of JONG SOCIALISTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONG SOCIALISTEN. Laat een reactie achter voor JONG SOCIALISTEN. JONG SOCIALISTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONG SOCIALISTEN. Leave a respond for JONG SOCIALISTEN. JONG SOCIALISTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONG SOCIALISTEN op de google maps. Adres en contacten JONG SOCIALISTEN
Location of JONG SOCIALISTEN on the google maps. Address and contacts of JONG SOCIALISTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JONG SOCIALISTEN JONG SOCIALISTEN: AXA | CBC | Geboes K | SCHLOOS | BODDEZ J - STEEN

Other related companies as JONG SOCIALISTEN: AXA | CBC | Geboes K | SCHLOOS | BODDEZ J - STEEN

JONG SOCIALISTEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONG SOCIALISTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf JONG SOCIALISTEN bevindt zich op het adres: WEERTSTRAAT 13; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONG SOCIALISTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONG SOCIALISTEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONG SOCIALISTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONG SOCIALISTEN, openstaande posities, locatie van JONG SOCIALISTEN op de kaart.

JONG SOCIALISTEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONG SOCIALISTEN, company assigned to the tax number BE03995422363. The company JONG SOCIALISTEN is located at the address: WEERTSTRAAT 13; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONG SOCIALISTEN were not found.
The main activity of JONG SOCIALISTEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JONG SOCIALISTEN is not available. You also can look at reviews of JONG SOCIALISTEN, open positions, location of JONG SOCIALISTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONG SOCIALISTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONG SOCIALISTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONG SOCIALISTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONG SOCIALISTEN, employees, financial statistics.