JOKRI

Contactgegevens JOKRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOKRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOKRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILVERENBERG 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92253700 (+32-92253700) 92253700 (+32-92253700)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOKRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOKRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOKRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOKRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOKRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOKRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOKRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOKRI
Products information JOKRI

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JOKRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOKRI
(Get full report from official database of BE for JOKRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOKRI
Addition kinds of activities for JOKRI

6062. Staat krediet unies | State credit unions
355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings

Werken bij JOKRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOKRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOKRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOKRI. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnoperator (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ASZ

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

 • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

 • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van JOKRI in sociale netwerken
Look for responds of JOKRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOKRI. Laat een reactie achter voor JOKRI. JOKRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOKRI. Leave a respond for JOKRI. JOKRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOKRI op de google maps. Adres en contacten JOKRI
Location of JOKRI on the google maps. Address and contacts of JOKRI

Andere gerelateerde bedrijven als come JOKRI JOKRI: M. OBERT | Poppe | MACOVI SPRL | Van Linden BVBA | FORMATION P.M.E.

Other related companies as JOKRI: M. OBERT | Poppe | MACOVI SPRL | Van Linden BVBA | FORMATION P.M.E.

JOKRI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOKRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf JOKRI bevindt zich op het adres: ZILVERENBERG 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JOKRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOKRI is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOKRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOKRI, openstaande posities, locatie van JOKRI op de kaart.

JOKRI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOKRI, company assigned to the tax number BE07494293212. The company JOKRI is located at the address: ZILVERENBERG 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JOKRI were not found.
The main activity of JOKRI is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOKRI is not available. You also can look at reviews of JOKRI, open positions, location of JOKRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOKRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOKRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOKRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOKRI, employees, financial statistics.