JOC ?T SCHARNIER

Contactgegevens JOC ?T SCHARNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOC ?T SCHARNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOC ?T SCHARNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 17; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59267428 (+32-59267428) 59267428 (+32-59267428)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOC ?T SCHARNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOC ?T SCHARNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOC ?T SCHARNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOC ?T SCHARNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOC ?T SCHARNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOC ?T SCHARNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOC ?T SCHARNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOC ?T SCHARNIER
Products information JOC ?T SCHARNIER

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JOC ?T SCHARNIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOC ?T SCHARNIER
(Get full report from official database of BE for JOC ?T SCHARNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOC ?T SCHARNIER
Addition kinds of activities for JOC ?T SCHARNIER

206603. Chocola | Chocolate
972100. Internationale zaken | International affairs
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
50649908. Naaimachines, huishoudelijk: elektrisch | Sewing machines, household: electric

Werken bij JOC ?T SCHARNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOC ?T SCHARNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOC ?T SCHARNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOC ?T SCHARNIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

 • Orderpicker DHL (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

 • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

 • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

 • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Leercontract

  Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van JOC ?T SCHARNIER in sociale netwerken
Look for responds of JOC ?T SCHARNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOC ?T SCHARNIER. Laat een reactie achter voor JOC ?T SCHARNIER. JOC ?T SCHARNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOC ?T SCHARNIER. Leave a respond for JOC ?T SCHARNIER. JOC ?T SCHARNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOC ?T SCHARNIER op de google maps. Adres en contacten JOC ?T SCHARNIER
Location of JOC ?T SCHARNIER on the google maps. Address and contacts of JOC ?T SCHARNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOC ?T SCHARNIER JOC ?T SCHARNIER: Boitte Thierry SPRLU | FRANCISCUS VAN GENECHTEN | DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS | RODEN | SOLLAC BENELUX

Other related companies as JOC ?T SCHARNIER: Boitte Thierry SPRLU | FRANCISCUS VAN GENECHTEN | DUIKCENTRUM LUDWIG NEEFS | RODEN | SOLLAC BENELUX

JOC ?T SCHARNIER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOC ?T SCHARNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf JOC ?T SCHARNIER bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 17; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JOC ?T SCHARNIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOC ?T SCHARNIER is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOC ?T SCHARNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOC ?T SCHARNIER, openstaande posities, locatie van JOC ?T SCHARNIER op de kaart.

JOC ?T SCHARNIER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOC ?T SCHARNIER, company assigned to the tax number BE03503784179. The company JOC ?T SCHARNIER is located at the address: HOOGSTRAAT 17; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JOC ?T SCHARNIER were not found.
The main activity of JOC ?T SCHARNIER is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOC ?T SCHARNIER is not available. You also can look at reviews of JOC ?T SCHARNIER, open positions, location of JOC ?T SCHARNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOC ?T SCHARNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOC ?T SCHARNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOC ?T SCHARNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOC ?T SCHARNIER, employees, financial statistics.