JEUNESSES SCIENTIQUES

Contactgegevens JEUNESSES SCIENTIQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNESSES SCIENTIQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNESSES SCIENTIQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 90; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25370325 (+32-25370325) 25370325 (+32-25370325)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNESSES SCIENTIQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNESSES SCIENTIQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNESSES SCIENTIQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNESSES SCIENTIQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNESSES SCIENTIQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNESSES SCIENTIQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNESSES SCIENTIQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNESSES SCIENTIQUES
Products information JEUNESSES SCIENTIQUES

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JEUNESSES SCIENTIQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNESSES SCIENTIQUES
(Get full report from official database of BE for JEUNESSES SCIENTIQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNESSES SCIENTIQUES
Addition kinds of activities for JEUNESSES SCIENTIQUES

34940106. Goed adapters | Well adapters
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'

Werken bij JEUNESSES SCIENTIQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNESSES SCIENTIQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNESSES SCIENTIQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNESSES SCIENTIQUES. Looking for open vacancies in other companies

 • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

 • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

 • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

 • Stukadoor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

 • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

 • Bobijnopzetter (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

 • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

 • HULPKOK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PARKHOTEL

  Type: Vaste Job

  Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

 • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van JEUNESSES SCIENTIQUES in sociale netwerken
Look for responds of JEUNESSES SCIENTIQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNESSES SCIENTIQUES. Laat een reactie achter voor JEUNESSES SCIENTIQUES. JEUNESSES SCIENTIQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNESSES SCIENTIQUES. Leave a respond for JEUNESSES SCIENTIQUES. JEUNESSES SCIENTIQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNESSES SCIENTIQUES op de google maps. Adres en contacten JEUNESSES SCIENTIQUES
Location of JEUNESSES SCIENTIQUES on the google maps. Address and contacts of JEUNESSES SCIENTIQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNESSES SCIENTIQUES JEUNESSES SCIENTIQUES: ROLAND VERMEERSCH | Format | C.C.S. | COURS DES ARTS D?CORATIFS | ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

Other related companies as JEUNESSES SCIENTIQUES: ROLAND VERMEERSCH | Format | C.C.S. | COURS DES ARTS D?CORATIFS | ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

JEUNESSES SCIENTIQUES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNESSES SCIENTIQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf JEUNESSES SCIENTIQUES bevindt zich op het adres: PARKLAAN 90; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNESSES SCIENTIQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNESSES SCIENTIQUES is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNESSES SCIENTIQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNESSES SCIENTIQUES, openstaande posities, locatie van JEUNESSES SCIENTIQUES op de kaart.

JEUNESSES SCIENTIQUES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNESSES SCIENTIQUES, company assigned to the tax number BE08598419189. The company JEUNESSES SCIENTIQUES is located at the address: PARKLAAN 90; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNESSES SCIENTIQUES were not found.
The main activity of JEUNESSES SCIENTIQUES is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNESSES SCIENTIQUES is not available. You also can look at reviews of JEUNESSES SCIENTIQUES, open positions, location of JEUNESSES SCIENTIQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNESSES SCIENTIQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNESSES SCIENTIQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNESSES SCIENTIQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNESSES SCIENTIQUES, employees, financial statistics.