ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

Contactgegevens ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ten Eekhovelei 204; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): +32 (53) 930-40-56 +32 (53) 930-40-56

Fax (fax): +32 (12) 834-95-45 +32 (12) 834-95-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS
Products information ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06931518554
Ondernemingsnummer: 7947479248
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS
(Get full report from official database of BE for ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS
Addition kinds of activities for ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
59439902. Kantoorformulieren en benodigdheden | Office forms and supplies
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS in sociale netwerken
Look for responds of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. Laat een reactie achter voor ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. Leave a respond for ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS. ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS op de google maps. Adres en contacten ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS
Location of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS on the google maps. Address and contacts of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: Selvais P | CARRO - PI?CES | R. DE KEPPER | AARTRIJKE BC FV | TREE C. BELGIUM

Other related companies as ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS: Selvais P | CARRO - PI?CES | R. DE KEPPER | AARTRIJKE BC FV | TREE C. BELGIUM

ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931518554. Het bedrijf ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS bevindt zich op het adres: Ten Eekhovelei 204; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, openstaande posities, locatie van ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS op de kaart.

ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, company assigned to the tax number BE06931518554. The company ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is located at the address: Ten Eekhovelei 204; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Funeral directors. Products created in ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS were not found.
The main activity of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS is not available. You also can look at reviews of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, open positions, location of ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG.BEGRAFENISONDERN.CEULEMANS, employees, financial statistics.