JEUNESSE & CULTURE

Contactgegevens JEUNESSE & CULTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNESSE & CULTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNESSE & CULTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 182; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81733237 (+32-81733237) 81733237 (+32-81733237)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNESSE & CULTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNESSE & CULTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNESSE & CULTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNESSE & CULTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNESSE & CULTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNESSE & CULTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNESSE & CULTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNESSE & CULTURE
Products information JEUNESSE & CULTURE

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JEUNESSE & CULTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNESSE & CULTURE
(Get full report from official database of BE for JEUNESSE & CULTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNESSE & CULTURE
Addition kinds of activities for JEUNESSE & CULTURE

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij JEUNESSE & CULTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNESSE & CULTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNESSE & CULTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNESSE & CULTURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

 • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

 • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • IT Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

 • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DE WITTE PAUL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

 • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & L PEOPLE

  Type: Werfreserve

  Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Werfreserve

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van JEUNESSE & CULTURE in sociale netwerken
Look for responds of JEUNESSE & CULTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNESSE & CULTURE. Laat een reactie achter voor JEUNESSE & CULTURE. JEUNESSE & CULTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNESSE & CULTURE. Leave a respond for JEUNESSE & CULTURE. JEUNESSE & CULTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNESSE & CULTURE op de google maps. Adres en contacten JEUNESSE & CULTURE
Location of JEUNESSE & CULTURE on the google maps. Address and contacts of JEUNESSE & CULTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNESSE & CULTURE JEUNESSE & CULTURE: SUPER G.B. | Orka | SCHOEPEN L | ALMIRALL PRODESFARMA | RAPHA?L WEERTZ

Other related companies as JEUNESSE & CULTURE: SUPER G.B. | Orka | SCHOEPEN L | ALMIRALL PRODESFARMA | RAPHA?L WEERTZ

JEUNESSE & CULTURE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNESSE & CULTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf JEUNESSE & CULTURE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 182; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNESSE & CULTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNESSE & CULTURE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNESSE & CULTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNESSE & CULTURE, openstaande posities, locatie van JEUNESSE & CULTURE op de kaart.

JEUNESSE & CULTURE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNESSE & CULTURE, company assigned to the tax number BE05409088134. The company JEUNESSE & CULTURE is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 182; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNESSE & CULTURE were not found.
The main activity of JEUNESSE & CULTURE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNESSE & CULTURE is not available. You also can look at reviews of JEUNESSE & CULTURE, open positions, location of JEUNESSE & CULTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNESSE & CULTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNESSE & CULTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNESSE & CULTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNESSE & CULTURE, employees, financial statistics.