JEUNES C.S.C.

Contactgegevens JEUNES C.S.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNES C.S.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNES C.S.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WETSTRAAT 121; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22373506 (+32-22373506) 22373506 (+32-22373506)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNES C.S.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNES C.S.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNES C.S.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNES C.S.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNES C.S.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNES C.S.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNES C.S.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNES C.S.C.
Products information JEUNES C.S.C.

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JEUNES C.S.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNES C.S.C.
(Get full report from official database of BE for JEUNES C.S.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNES C.S.C.
Addition kinds of activities for JEUNES C.S.C.

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
799909. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij JEUNES C.S.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNES C.S.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNES C.S.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNES C.S.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

 • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

 • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

 • Customer Service (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

 • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

  Regio: BAASRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

 • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE POTTEKIJKER

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

 • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

 • Service technieker M/V (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

 • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Bakkerij Andries

  Type: Flexijob

  Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van JEUNES C.S.C. in sociale netwerken
Look for responds of JEUNES C.S.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNES C.S.C.. Laat een reactie achter voor JEUNES C.S.C.. JEUNES C.S.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNES C.S.C.. Leave a respond for JEUNES C.S.C.. JEUNES C.S.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNES C.S.C. op de google maps. Adres en contacten JEUNES C.S.C.
Location of JEUNES C.S.C. on the google maps. Address and contacts of JEUNES C.S.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNES C.S.C. JEUNES C.S.C.: FORTIS | EDDY SLOOTMAEKERS | NATHALIE DE JONGHE | P. SEUTIN | Gherardyn Plastics

Other related companies as JEUNES C.S.C.: FORTIS | EDDY SLOOTMAEKERS | NATHALIE DE JONGHE | P. SEUTIN | Gherardyn Plastics

JEUNES C.S.C. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNES C.S.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf JEUNES C.S.C. bevindt zich op het adres: WETSTRAAT 121; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNES C.S.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNES C.S.C. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNES C.S.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNES C.S.C., openstaande posities, locatie van JEUNES C.S.C. op de kaart.

JEUNES C.S.C. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNES C.S.C., company assigned to the tax number BE07284729003. The company JEUNES C.S.C. is located at the address: WETSTRAAT 121; 1040; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNES C.S.C. were not found.
The main activity of JEUNES C.S.C. is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNES C.S.C. is not available. You also can look at reviews of JEUNES C.S.C., open positions, location of JEUNES C.S.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNES C.S.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNES C.S.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNES C.S.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNES C.S.C., employees, financial statistics.