JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN

Contactgegevens JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGESTRAAT 2; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24531970 (+32-24531970) 24531970 (+32-24531970)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN
Products information JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used

Werken bij JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

 • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

 • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

 • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

 • jobstudent (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Guy autohandel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. Leave a respond for JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN. JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN
Location of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: FORTIS | P.P.S. TRAVAUX | Anthoni Hugo | Mode Mariette | VAN IMPE

Other related companies as JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN: FORTIS | P.P.S. TRAVAUX | Anthoni Hugo | Mode Mariette | VAN IMPE

JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN bevindt zich op het adres: BERGESTRAAT 2; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN op de kaart.

JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, company assigned to the tax number BE04723541259. The company JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is located at the address: BERGESTRAAT 2; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN were not found.
The main activity of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, open positions, location of JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS ?T BRONNEKEN, employees, financial statistics.