JEUGDHUIS TONZENT

Contactgegevens JEUGDHUIS TONZENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS TONZENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS TONZENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUTSTRAAT 22; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16650461 (+32-16650461) 16650461 (+32-16650461)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS TONZENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS TONZENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS TONZENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS TONZENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS TONZENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS TONZENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS TONZENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS TONZENT
Products information JEUGDHUIS TONZENT

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JEUGDHUIS TONZENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS TONZENT
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS TONZENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS TONZENT
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS TONZENT

346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij JEUGDHUIS TONZENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS TONZENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS TONZENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS TONZENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

 • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

 • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

 • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

 • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: O I P

  Type: Vaste Job

  OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

 • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

 • Auticoach (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS TONZENT in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS TONZENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS TONZENT. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS TONZENT. JEUGDHUIS TONZENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS TONZENT. Leave a respond for JEUGDHUIS TONZENT. JEUGDHUIS TONZENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS TONZENT op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS TONZENT
Location of JEUGDHUIS TONZENT on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS TONZENT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS TONZENT JEUGDHUIS TONZENT: PIERRET DISTRIBUTION | De Praeter S | GINO VANWYNSBERGHE | SCHIJNVALLEI (WOMMELGEM) | GOCA

Other related companies as JEUGDHUIS TONZENT: PIERRET DISTRIBUTION | De Praeter S | GINO VANWYNSBERGHE | SCHIJNVALLEI (WOMMELGEM) | GOCA

JEUGDHUIS TONZENT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS TONZENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf JEUGDHUIS TONZENT bevindt zich op het adres: HUTSTRAAT 22; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS TONZENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS TONZENT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS TONZENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS TONZENT, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS TONZENT op de kaart.

JEUGDHUIS TONZENT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS TONZENT, company assigned to the tax number BE09213378906. The company JEUGDHUIS TONZENT is located at the address: HUTSTRAAT 22; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS TONZENT were not found.
The main activity of JEUGDHUIS TONZENT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS TONZENT is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS TONZENT, open positions, location of JEUGDHUIS TONZENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS TONZENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS TONZENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS TONZENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS TONZENT, employees, financial statistics.