JEUGDHUIS PSYLOOS

Contactgegevens JEUGDHUIS PSYLOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS PSYLOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS PSYLOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 19; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625070 (+32-93625070) 93625070 (+32-93625070)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS PSYLOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS PSYLOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS PSYLOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS PSYLOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS PSYLOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS PSYLOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS PSYLOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS PSYLOOS
Products information JEUGDHUIS PSYLOOS

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDHUIS PSYLOOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS PSYLOOS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS PSYLOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS PSYLOOS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS PSYLOOS

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
208600. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
335503. Aluminium staaf | Aluminum ingot
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
28190801. Silicagel | Silica gel
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij JEUGDHUIS PSYLOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS PSYLOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS PSYLOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS PSYLOOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

 • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

 • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

 • Storingstechnieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

 • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

 • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

 • Senior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

 • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: DRUKMAN

  Type: Flexijob

  B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS PSYLOOS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS PSYLOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS PSYLOOS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS PSYLOOS. JEUGDHUIS PSYLOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS PSYLOOS. Leave a respond for JEUGDHUIS PSYLOOS. JEUGDHUIS PSYLOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS PSYLOOS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS PSYLOOS
Location of JEUGDHUIS PSYLOOS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS PSYLOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS PSYLOOS JEUGDHUIS PSYLOOS: H.C. MERLO | BUREAU GRADIENT | Vankeirsbulck BVBA | Roelandts Katrin | LUC GIJBELS

Other related companies as JEUGDHUIS PSYLOOS: H.C. MERLO | BUREAU GRADIENT | Vankeirsbulck BVBA | Roelandts Katrin | LUC GIJBELS

JEUGDHUIS PSYLOOS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS PSYLOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf JEUGDHUIS PSYLOOS bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 19; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS PSYLOOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS PSYLOOS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS PSYLOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS PSYLOOS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS PSYLOOS op de kaart.

JEUGDHUIS PSYLOOS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS PSYLOOS, company assigned to the tax number BE02337585449. The company JEUGDHUIS PSYLOOS is located at the address: SCHOOLSTRAAT 19; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS PSYLOOS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS PSYLOOS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS PSYLOOS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS PSYLOOS, open positions, location of JEUGDHUIS PSYLOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS PSYLOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS PSYLOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS PSYLOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS PSYLOOS, employees, financial statistics.