JEUGDHUIS NOEVEREN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • JEUGDHUIS NOEVEREN
Private companiesTransportation Services • JEUGDHUIS NOEVEREN

Contactgegevens JEUGDHUIS NOEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS NOEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS NOEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEPESTRAAT 31; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38881085 (+32-38881085) 38881085 (+32-38881085)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS NOEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS NOEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS NOEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS NOEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS NOEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS NOEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS NOEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS NOEVEREN
Products information JEUGDHUIS NOEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JEUGDHUIS NOEVEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS NOEVEREN
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS NOEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS NOEVEREN
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS NOEVEREN

08310201. Gumiddestillatie (in bos, boerderij) | Gum distillation (in forest, farm)
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
34430200. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
39319901. Harmonica's | Harmonicas

Werken bij JEUGDHUIS NOEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS NOEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS NOEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS NOEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

 • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

 • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

 • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Strijk(st)er (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

  Type: Dienstenchequebaan

  Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

 • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

 • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

  Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

  Bedrijf: 'T ANKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS NOEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS NOEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS NOEVEREN. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS NOEVEREN. JEUGDHUIS NOEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS NOEVEREN. Leave a respond for JEUGDHUIS NOEVEREN. JEUGDHUIS NOEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS NOEVEREN op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS NOEVEREN
Location of JEUGDHUIS NOEVEREN on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS NOEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS NOEVEREN JEUGDHUIS NOEVEREN: Renoteam Verschoot BVBA | BERNARD VAN MALLEGHEM | Notredame D | R. MOTQUIN | Meubelweelde 2000

Other related companies as JEUGDHUIS NOEVEREN: Renoteam Verschoot BVBA | BERNARD VAN MALLEGHEM | Notredame D | R. MOTQUIN | Meubelweelde 2000

JEUGDHUIS NOEVEREN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS NOEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf JEUGDHUIS NOEVEREN bevindt zich op het adres: DIEPESTRAAT 31; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS NOEVEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS NOEVEREN is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS NOEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS NOEVEREN, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS NOEVEREN op de kaart.

JEUGDHUIS NOEVEREN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS NOEVEREN, company assigned to the tax number BE04432952880. The company JEUGDHUIS NOEVEREN is located at the address: DIEPESTRAAT 31; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS NOEVEREN were not found.
The main activity of JEUGDHUIS NOEVEREN is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS NOEVEREN is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS NOEVEREN, open positions, location of JEUGDHUIS NOEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS NOEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS NOEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS NOEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS NOEVEREN, employees, financial statistics.