BERNARD VAN MALLEGHEM

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BERNARD VAN MALLEGHEM
Private companiesTransportation Services • BERNARD VAN MALLEGHEM

Contactgegevens BERNARD VAN MALLEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD VAN MALLEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD VAN MALLEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SONDEVILLE 70; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69776560 (+32-69776560) 69776560 (+32-69776560)

Fax (fax): +32 (15) 808-48-95 +32 (15) 808-48-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD VAN MALLEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD VAN MALLEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD VAN MALLEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD VAN MALLEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD VAN MALLEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD VAN MALLEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD VAN MALLEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD VAN MALLEGHEM
Products information BERNARD VAN MALLEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09862121582
Ondernemingsnummer: 2016510009
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD VAN MALLEGHEM
(Get full report from official database of BE for BERNARD VAN MALLEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD VAN MALLEGHEM
Addition kinds of activities for BERNARD VAN MALLEGHEM

325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
34419902. Dam poorten, metalen plaat | Dam gates, metal plate
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
39490606. Waterski's | Water skis
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij BERNARD VAN MALLEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD VAN MALLEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD VAN MALLEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD VAN MALLEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van BERNARD VAN MALLEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD VAN MALLEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD VAN MALLEGHEM. Laat een reactie achter voor BERNARD VAN MALLEGHEM. BERNARD VAN MALLEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD VAN MALLEGHEM. Leave a respond for BERNARD VAN MALLEGHEM. BERNARD VAN MALLEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD VAN MALLEGHEM op de google maps. Adres en contacten BERNARD VAN MALLEGHEM
Location of BERNARD VAN MALLEGHEM on the google maps. Address and contacts of BERNARD VAN MALLEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD VAN MALLEGHEM BERNARD VAN MALLEGHEM: INTERWAFFLES NV | MODERNY SHOP | PIERRE DE VUYST | CARBOMET SA | Denauw Karl

Other related companies as BERNARD VAN MALLEGHEM: INTERWAFFLES NV | MODERNY SHOP | PIERRE DE VUYST | CARBOMET SA | Denauw Karl

BERNARD VAN MALLEGHEM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD VAN MALLEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862121582. Het bedrijf BERNARD VAN MALLEGHEM bevindt zich op het adres: RUE DE SONDEVILLE 70; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van BERNARD VAN MALLEGHEM is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD VAN MALLEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD VAN MALLEGHEM, openstaande posities, locatie van BERNARD VAN MALLEGHEM op de kaart.

BERNARD VAN MALLEGHEM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD VAN MALLEGHEM, company assigned to the tax number BE09862121582. The company BERNARD VAN MALLEGHEM is located at the address: RUE DE SONDEVILLE 70; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of BERNARD VAN MALLEGHEM is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD VAN MALLEGHEM is not available. You also can look at reviews of BERNARD VAN MALLEGHEM, open positions, location of BERNARD VAN MALLEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD VAN MALLEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD VAN MALLEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD VAN MALLEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD VAN MALLEGHEM, employees, financial statistics.