JEUGDHUIS MOVE

Contactgegevens JEUGDHUIS MOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS MOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS MOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEGEMSE BAAN 76; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52219123 (+32-52219123) 52219123 (+32-52219123)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS MOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS MOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS MOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS MOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS MOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS MOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS MOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS MOVE
Products information JEUGDHUIS MOVE

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JEUGDHUIS MOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS MOVE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS MOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS MOVE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS MOVE

321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
20269903. Melkdrankjes, gearomatiseerd | Milk drinks, flavored
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
50820305. ladders | Ladders
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec

Werken bij JEUGDHUIS MOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS MOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS MOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS MOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

 • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

 • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

 • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

 • Huishoudhulp Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

 • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Vaste Job

  Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

 • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

 • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TABAK EXPRESS

  Type: Leercontract

  bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS MOVE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS MOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS MOVE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS MOVE. JEUGDHUIS MOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS MOVE. Leave a respond for JEUGDHUIS MOVE. JEUGDHUIS MOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS MOVE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS MOVE
Location of JEUGDHUIS MOVE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS MOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS MOVE JEUGDHUIS MOVE: Raty A | Gemeentekrediet | VERONIQUE DENIS | VAN DE GEHUCHTE WONINGBOUW | VEMO BVBA

Other related companies as JEUGDHUIS MOVE: Raty A | Gemeentekrediet | VERONIQUE DENIS | VAN DE GEHUCHTE WONINGBOUW | VEMO BVBA

JEUGDHUIS MOVE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS MOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf JEUGDHUIS MOVE bevindt zich op het adres: OUDEGEMSE BAAN 76; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS MOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS MOVE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS MOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS MOVE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS MOVE op de kaart.

JEUGDHUIS MOVE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS MOVE, company assigned to the tax number BE09965667724. The company JEUGDHUIS MOVE is located at the address: OUDEGEMSE BAAN 76; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS MOVE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS MOVE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS MOVE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS MOVE, open positions, location of JEUGDHUIS MOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS MOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS MOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS MOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS MOVE, employees, financial statistics.