JEUGDHUIS KADDISH

Contactgegevens JEUGDHUIS KADDISH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS KADDISH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS KADDISH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORDENSTEINSTRAAT 50; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36589492 (+32-36589492) 36589492 (+32-36589492)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS KADDISH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS KADDISH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS KADDISH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS KADDISH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS KADDISH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS KADDISH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS KADDISH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS KADDISH
Products information JEUGDHUIS KADDISH

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JEUGDHUIS KADDISH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS KADDISH
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS KADDISH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS KADDISH
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS KADDISH

102100. Koperertsen | Copper ores
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
50859908. Molen levert | Mill supplies
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists

Werken bij JEUGDHUIS KADDISH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS KADDISH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS KADDISH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS KADDISH. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

 • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

 • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

 • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

 • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

  Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

  Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

  Type: Vaste Job

  BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: HET MALTERIEKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS KADDISH in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS KADDISH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS KADDISH. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS KADDISH. JEUGDHUIS KADDISH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS KADDISH. Leave a respond for JEUGDHUIS KADDISH. JEUGDHUIS KADDISH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS KADDISH op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS KADDISH
Location of JEUGDHUIS KADDISH on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS KADDISH

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS KADDISH JEUGDHUIS KADDISH: KRIST BEKE | Kubis B | Liekens F | Van Damme R | Marique Jean-Christophe

Other related companies as JEUGDHUIS KADDISH: KRIST BEKE | Kubis B | Liekens F | Van Damme R | Marique Jean-Christophe

JEUGDHUIS KADDISH is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS KADDISH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf JEUGDHUIS KADDISH bevindt zich op het adres: VORDENSTEINSTRAAT 50; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS KADDISH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS KADDISH is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS KADDISH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS KADDISH, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS KADDISH op de kaart.

JEUGDHUIS KADDISH is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS KADDISH, company assigned to the tax number BE06664001464. The company JEUGDHUIS KADDISH is located at the address: VORDENSTEINSTRAAT 50; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS KADDISH were not found.
The main activity of JEUGDHUIS KADDISH is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS KADDISH is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS KADDISH, open positions, location of JEUGDHUIS KADDISH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS KADDISH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS KADDISH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS KADDISH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS KADDISH, employees, financial statistics.