JEUGDHUIS KABAL

Contactgegevens JEUGDHUIS KABAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS KABAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS KABAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE LEI 17; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38897572 (+32-38897572) 38897572 (+32-38897572)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS KABAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS KABAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS KABAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS KABAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS KABAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS KABAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS KABAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS KABAL
Products information JEUGDHUIS KABAL

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEUGDHUIS KABAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS KABAL
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS KABAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS KABAL
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS KABAL

275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order

Werken bij JEUGDHUIS KABAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS KABAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS KABAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS KABAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

 • Documentation Agent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

 • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

 • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

 • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent administratie (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: Agilitas Asse

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

 • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

 • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EDISAC

  Type: Studentenjob

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

 • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

 • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS KABAL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS KABAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS KABAL. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS KABAL. JEUGDHUIS KABAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS KABAL. Leave a respond for JEUGDHUIS KABAL. JEUGDHUIS KABAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS KABAL op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS KABAL
Location of JEUGDHUIS KABAL on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS KABAL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS KABAL JEUGDHUIS KABAL: Boverie J | NICOLAAS RUTTENS | Peint-脿-Neuf SC | Verlackt P | Spereco BVBA

Other related companies as JEUGDHUIS KABAL: Boverie J | NICOLAAS RUTTENS | Peint-脿-Neuf SC | Verlackt P | Spereco BVBA

JEUGDHUIS KABAL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS KABAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf JEUGDHUIS KABAL bevindt zich op het adres: KLEINE LEI 17; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS KABAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS KABAL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS KABAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS KABAL, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS KABAL op de kaart.

JEUGDHUIS KABAL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS KABAL, company assigned to the tax number BE01986297607. The company JEUGDHUIS KABAL is located at the address: KLEINE LEI 17; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS KABAL were not found.
The main activity of JEUGDHUIS KABAL is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS KABAL is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS KABAL, open positions, location of JEUGDHUIS KABAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS KABAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS KABAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS KABAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS KABAL, employees, financial statistics.