JEUGDHUIS JUVENES

Contactgegevens JEUGDHUIS JUVENES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JUVENES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JUVENES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 31; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52445392 (+32-52445392) 52445392 (+32-52445392)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JUVENES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JUVENES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JUVENES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JUVENES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JUVENES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JUVENES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JUVENES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JUVENES
Products information JEUGDHUIS JUVENES

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JEUGDHUIS JUVENES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JUVENES
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JUVENES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JUVENES
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JUVENES

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software

Werken bij JEUGDHUIS JUVENES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JUVENES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JUVENES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JUVENES. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

  Regio: PEIZEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Studentenjob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

 • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILY DRIVE

  Type: Flexijob

  Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JUVENES in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JUVENES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JUVENES. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JUVENES. JEUGDHUIS JUVENES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JUVENES. Leave a respond for JEUGDHUIS JUVENES. JEUGDHUIS JUVENES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JUVENES op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JUVENES
Location of JEUGDHUIS JUVENES on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JUVENES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JUVENES JEUGDHUIS JUVENES: BAKKERIJ 'T KAPOENTJE | ETS. JADOT JACQUES | YVAN VANSTEELANDT | B. VANDERCRUYSSE | BERNARD DE L?ESCAILLE

Other related companies as JEUGDHUIS JUVENES: BAKKERIJ 'T KAPOENTJE | ETS. JADOT JACQUES | YVAN VANSTEELANDT | B. VANDERCRUYSSE | BERNARD DE L?ESCAILLE

JEUGDHUIS JUVENES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JUVENES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf JEUGDHUIS JUVENES bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 31; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JUVENES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JUVENES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JUVENES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JUVENES, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JUVENES op de kaart.

JEUGDHUIS JUVENES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JUVENES, company assigned to the tax number BE02335388183. The company JEUGDHUIS JUVENES is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 31; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JUVENES were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JUVENES is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JUVENES is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JUVENES, open positions, location of JEUGDHUIS JUVENES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JUVENES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JUVENES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JUVENES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JUVENES, employees, financial statistics.