JEUGDHUIS JONG VALAAR

Contactgegevens JEUGDHUIS JONG VALAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JONG VALAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JONG VALAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38302314 (+32-38302314) 38302314 (+32-38302314)

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JONG VALAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JONG VALAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JONG VALAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JONG VALAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JONG VALAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JONG VALAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JONG VALAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JONG VALAAR
Products information JEUGDHUIS JONG VALAAR

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEUGDHUIS JONG VALAAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JONG VALAAR
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JONG VALAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JONG VALAAR
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JONG VALAAR

735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
31610103. koffers | Suitcases
35799905. Dicteermachines | Dictating machines
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij JEUGDHUIS JONG VALAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JONG VALAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JONG VALAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JONG VALAAR. Looking for open vacancies in other companies

 • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

 • Chauffeur CE M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

 • Magazijnier (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

 • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: The Boss In Solutions

  Type: Studentenjob

  Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

 • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

 • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Coachingatelier

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JONG VALAAR in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JONG VALAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JONG VALAAR. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JONG VALAAR. JEUGDHUIS JONG VALAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JONG VALAAR. Leave a respond for JEUGDHUIS JONG VALAAR. JEUGDHUIS JONG VALAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JONG VALAAR op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JONG VALAAR
Location of JEUGDHUIS JONG VALAAR on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JONG VALAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JONG VALAAR JEUGDHUIS JONG VALAAR: Goetinck Algemene Bouwonderneming NV | Pannenhuis (Cordonnerie du) | Europimo SPRL | Edelweiss | DELIFRANCE

Other related companies as JEUGDHUIS JONG VALAAR: Goetinck Algemene Bouwonderneming NV | Pannenhuis (Cordonnerie du) | Europimo SPRL | Edelweiss | DELIFRANCE

JEUGDHUIS JONG VALAAR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JONG VALAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf JEUGDHUIS JONG VALAAR bevindt zich op het adres: G. DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JONG VALAAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JONG VALAAR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JONG VALAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JONG VALAAR, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JONG VALAAR op de kaart.

JEUGDHUIS JONG VALAAR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JONG VALAAR, company assigned to the tax number BE03298614501. The company JEUGDHUIS JONG VALAAR is located at the address: G. DE WACHTERSTRAAT 24; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JONG VALAAR were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JONG VALAAR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JONG VALAAR is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JONG VALAAR, open positions, location of JEUGDHUIS JONG VALAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JONG VALAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JONG VALAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JONG VALAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JONG VALAAR, employees, financial statistics.