JEUGDHUIS JESTER

Contactgegevens JEUGDHUIS JESTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JESTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JESTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 4; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51686997 (+32-51686997) 51686997 (+32-51686997)

Fax (fax): +32 (9) 872-66-91 +32 (9) 872-66-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JESTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JESTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JESTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JESTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JESTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JESTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JESTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JESTER
Products information JEUGDHUIS JESTER

BTW identificatienummer (tax): BE03003082275
Ondernemingsnummer: 3448852539
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEUGDHUIS JESTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JESTER
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JESTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JESTER
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JESTER

373101. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
871300. Surveying services | Surveying services
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed

Werken bij JEUGDHUIS JESTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JESTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JESTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JESTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

 • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

 • Albert Heijn (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

 • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • Automation Engineer m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

 • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

 • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

 • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected] Tot binnenkort!

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Vaste Job

  Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

 • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

  Type: Vaste Job

  De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JESTER in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JESTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JESTER. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JESTER. JEUGDHUIS JESTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JESTER. Leave a respond for JEUGDHUIS JESTER. JEUGDHUIS JESTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JESTER op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JESTER
Location of JEUGDHUIS JESTER on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JESTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JESTER JEUGDHUIS JESTER: ETIENNE DE DEYN | ALDI | Destree SPRL | BERNARD CALIS | MARCEL CLAESEN

Other related companies as JEUGDHUIS JESTER: ETIENNE DE DEYN | ALDI | Destree SPRL | BERNARD CALIS | MARCEL CLAESEN

JEUGDHUIS JESTER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JESTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03003082275. Het bedrijf JEUGDHUIS JESTER bevindt zich op het adres: MARKT 4; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JESTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JESTER is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JESTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JESTER, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JESTER op de kaart.

JEUGDHUIS JESTER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JESTER, company assigned to the tax number BE03003082275. The company JEUGDHUIS JESTER is located at the address: MARKT 4; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JESTER were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JESTER is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JESTER is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JESTER, open positions, location of JEUGDHUIS JESTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JESTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JESTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JESTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JESTER, employees, financial statistics.